Egotripper

Egotripper - Vi Keeland | Fthsonline.com

...ek van Vi Keeland. Naast dat ik vorig jaar De baas las, heb ik ook een aantal Engelse titels van deze auteur (al dan niet samen met Penelope Ward) gelezen ... egotripper - de betekenis volgens Scheldwoordenboek ... . Ik wist dus al dat deze dame kan schrijven. Waarnemend burgemeester Jaap Kuin en wethouder Hennie Hemmes krijgen een veeg uit de pan van Lex Kupers, voorman van Samen Voor Pekela (SVP). Opvallend, want die partij is onderdeel van de ... Brutale egotripper wil erlangs. Duur: 00:47 26-4-2020. DELEN. DELEN. TWEETEN. DELEN. E-MAILEN. Een bestuurder gaat na het inhalen van een vrachtwagen nietsvermoedend terug naar de rech ... bol.com | Egotripper (ebook), Vi Keeland | 9789021418728 ... ... . Duur: 00:47 26-4-2020. DELEN. DELEN. TWEETEN. DELEN. E-MAILEN. Een bestuurder gaat na het inhalen van een vrachtwagen nietsvermoedend terug naar de rechterbaan. egotripper translation in Dutch-English dictionary. Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Egotripper van Vi Keeland volgt Drew en Emerie. Ze komen elkaar bij toeval tegen wanneer Emerie haar 'kantoor' aan het inrichten is dat eigenlijk Drew's kantoor blijkt te zijn. Vanaf dat moment brengen deze twee hoofdpersonages steeds meer tijd met elkaar door, totdat ze stiekem stapelverliefd op elkaar worden. Egotripper Vi Keeland. Nederlands | Paperback € 18,50 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Afhalen na 30 minuten. Ik haal af in. ... egotripper: zelfingenomen iemand; persoon die enkel handelt uit eigenbelang.Dit woord komt uit het jargon van lsd-gebruikers. Het is een samenstelling van het Latijnse ego (ik) en het Engelse tripper (druggebruiker; iemand die een psychische ervaring ondergaat en zich daardoor geheel op zichzelf concentreert). De term maakte opgang in de jaren zeventig....

INFORMATIE

AUTEUR
Vi Keeland
DIMENSIE
7,50 MB
BESTANDSNAAM
Egotripper.pdf

OMSCHRIJVING

Emerie is 's avonds laat nog haar nieuwe kantoor aan het inrichten, als er een inbreker voor haar neus staat. Wanneer ze hem met haar krav-maga-skills te lijf gaat, vindt hij dat alleen maar hilarisch. Hij blijkt helemaal geen inbreker te zijn: hij is Drew Jagger, de echte huurder van het pand. Emerie is opgelicht, en de huurbaas aan wie ze de aanbetaling heeft gedaan is nergens meer te vinden.Drew krijgt medelijden met Emerie wanneer hij hoort hoeveel geld ze kwijt is, en dat ze nu met meubels en al op straat staat. Hij doet haar een aanbod: als ze zijn telefoon opneemt zolang zijn secretaresse op vakantie is, mag Emerie nog even in zijn kantoor blijven tot ze een nieuwe plek heeft gevonden.Drew is ietwat arrogant, drop dead gorgeous, en een nietsontziende echtscheidingsadvocaat. Emerie is zachtaardig en een succesvolle relatietherapeut. Ze hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan een wederzijdse aantrekkingskracht die met de dag lastiger wordt om te weerstaan.

Wil je het boek lezen?Egotripper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vi Keeland. Lezen Egotripper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN