Heimwee naar het Paradijs

Heimwee naar het Paradijs - Tijn Touber | Fthsonline.com

...de dodelijke saaiheid van de wedstrijd de schuld was van de coaches ... Heimwee naar het paradijs ! - Reizigersbeoordelingen ... ... .... Bert Wagendorp 3 juli 2006, 0:00 Accepteer de magische kant in je ziel en je heimwee naar Sinterklaas, maar erken gelijktijdig dat de realiteit geen sprookje is: het is hier geen paradijs. Het zoeken van een goede balans tussen de droom en de scepsis is een levenslange koorddans. Dit was De tweede naïviteit uit God en ik Foto: Jan Verburg Heimwee naar het Paradijs. Tijn Touber. 27 feb, 16:46 geplaatst in Boeken. Tijn is de auteur ... Heimwee - Wikipedia ... . Tijn Touber. 27 feb, 16:46 geplaatst in Boeken. Tijn is de auteur van spoedcursus Verlichting. Deel deze advertentie #55505. Helena van der Krans Bekijk meer van aanbieder (0) € 10,00 Reageren. Nieuw in Boeken. Gouden Boekjes, 4 stuks. ... Na het schrijven van zijn bestseller Spoedcursus Verlichting ging Tijn wederom op reis, naar onder Heimwee naar het Paradijs, Tijn Touber - Paperback - 9789400506527 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser....

INFORMATIE

AUTEUR
Tijn Touber
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Heimwee naar het Paradijs.pdf

OMSCHRIJVING

Na het onderzoeken van de oosterse spiritualiteit in zijn bestseller Spoedcursus Verlichting, richt Tijn Touber zijn blik nu op de Egyptische en Europese spiritualiteit. Wie zijn wij en waar komen we vandaan?Tijn Touber leefde veertien jaar als yogi in hartje Amsterdam en staat erom bekend oude wijsheden te kunnen vertalen naar alledaagse verlichting. Tijdens een speurtocht naar de oorsprong van het leven stuit Tijn bij toeval op een verloren superbeschaving, die aanwijzingen achterliet over onze geschiedenis, de tijd waarin we leven en de toekomst die ons wacht. Gefascineerd door mythes en oude geschriften gaat Tijn op reis, naar onder meer Londen, New York en Caïro, op zoek naar het antwoord op de vraag wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Het resultaat is Heimwee naar het Paradijs, een spannende ontdekkingstocht naar de oorsprong van het bestaan, vol verhalen en ontmoetingen met bevlogen mensen.

Wil je het boek lezen?Heimwee naar het Paradijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tijn Touber. Lezen Heimwee naar het Paradijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN