Het hart wordt niet dement

Het hart wordt niet dement - Huub Buijssen | Fthsonline.com

...ur: Huub Buijssen; SKU: 9789082758429; Verschenen: 09-09-2019; Leverbaar: ... Paaskerk - Preek: ds. Marleen Kool : Het hart wordt niet ... ... ... Tegelijkertijd laat Buijssen zien dat tijdens het dementeringsproces niet alles verloren gaat maar dat belangrijke menselijke eigenschappen, zoals gevoelens en verlangens, ... Het hart wordt niet dement. Handboek voor naasten met dementie. 1 Reviews | Review toevoegen. Huub Buijssen laat zien dat tijdens het dementeringsproces niet alles verloren gaat maar dat belangrijke menselijke eigenschappen, zoals gevoelens en verlangens, behouden blijven. Echt contact maken met mensen met dementie: dat kan het beste door aan t ... Het hart wordt niet dement - Buijssen, Huub ... ... . Echt contact maken met mensen met dementie: dat kan het beste door aan te sluiten bij hun gevoelens en verlangens. Want die blijven bestaan, naast alles wat bij dementie verloren gaat. Daarover schrijft psychogerontoloog Huub Buijssen in zijn herschreven boek 'Het hart wordt niet dement'. Het hart wordt niet dement | ISBN 9789082758429 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Het hart wordt niet dement, geschreven door Huub Buijssen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het hart wordt niet dement; Het hart wordt niet dement. Huub Buijssen Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,90 ISBN: 9789082758429, 292 blz., september 2019 Formaat: 21,5 (h) x 14,0 (b) x 2,0 (d) cm. Gewicht: 466 gram. Uitgever ... Het hart wordt niet dement . Paaskerk Baarn 20 oktober 2019 . Overweging van ds Marleen Kool Inleiding op de viering . Vandaag staan we stil bij hoe wij omgaan met de kwetsbaarheid van ons mensen. Niet in algemene zin, maar de kwetsbaarheid van het geheugen, de hersenen, Dit boek vormt hier het bewijs van. Huub Buijssen, al vele jaren een autoriteit op het gebied van dementie, legt in dit boek uit hoe de persoon met dementie ermee worste Het hart wordt niet dement, Huub Buijssen - Paperback - 9789082758429 | AKO boeken Het hart wordt niet dement. Titel: Het hart wordt niet dement: Auteur: Huub Buijssen: Bestelnr.: 9789082758429: Prijs : € 18,90: Status: Dit artikel is binnen twee werkdagen leverbaar. Delen: De laatste jaren is kennis over de omgang met mensen met dementie enorm toegenomen. Het hart wordt niet dement . Huub Buijssen. €18,90. Toevoegen aan winkelwagen Toevoegen aan verlanglijst. EAN: 9789082758429: Publicatiedatum: 01-09-2019: ... Tegelijkertijd laat Buijssen zien dat tijdens het dementeringsproces niet alles verloren gaat maar dat belangrijke menselijke eigenschappen, zoals gevoelens en verlangens, ... Bestel Het hart wordt niet dement van Huub Buijssen. Gratis verzending ...

INFORMATIE

AUTEUR
Huub Buijssen
DIMENSIE
11,31 MB
BESTANDSNAAM
Het hart wordt niet dement.pdf

OMSCHRIJVING

De laatste jaren is kennis over de omgang met mensen met dementie enorm toegenomen. Dit boek vormt hier het bewijs van. Huub Buijssen, al vele jaren een autoriteit op het gebied van dementie, legt in dit boek uit hoe de persoon met dementie ermee worstelt dat hij de grip op zijn leven steeds meer verliest. Tegelijkertijd laat Buijssen zien dat tijdens het dementeringsproces niet alles verloren gaat maar dat belangrijke menselijke eigenschappen, zoals gevoelens en verlangens, behouden blijven. Op bevlogen wijze laat de auteur zien dat juist kennis van wat niet verloren gaat, de sleutel vormt voor het behoud van contact en een prettige omgang. Ruime aandacht is er in het boek ook voor de worstelingen, gevoelens en behoeftes van de naasten van mensen met dementie. Het boek geeft op een betrokken wijze aan hoe je kunt helpen zonder jezelf te verliezen.Het boek is in een heldere stijl geschreven. De auteur verlevendigt theorie en omgangstips steeds met herkenbare praktijkvoorbeelden en citeert daarbij uit romans van bekende schrijvers die dementie uit eigen ervaring kennen.Huub Buijssen (1953) wiens beide ouders leden aan dementie, is psychogerontoloog en gezondheidszorgpsycholoog. Hij schreef meer dan veertig boeken, waaronder de bestsellers De heldere eenvoud van dementie, De magische wereld van Alzheimer en Als een dierbare depressief is. Veel van zijn boeken verschenen in het Duits. Daarnaast zijn boeken van hem vertaald in het Engels, Deens, Zweeds, Tsjechisch, Pools en Zuid-Koreaans.

Wil je het boek lezen?Het hart wordt niet dement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huub Buijssen. Lezen Het hart wordt niet dement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN