Moderne wetenschap in de Bijbel

Moderne wetenschap in de Bijbel - Ben Hobrink | Fthsonline.com

...r vooruit. Er is wetenschap in de Bijbel, veel meer dan in enig ander boek uit de oudheid ... bol.com | Moderne wetenschap in de Bijbel, Ben Hobrink ... ... . Hoewel historische en controleerbare feiten slechts terloops worden genoemd, getuigen ze van een diep wetenschappelijk inzicht. Hoe is die kennis in de Bijbel terecht gekomen? Een fascinerende vraag! Aan de hand van heldere animaties, unieke filmbeelden en interviews met o.a. een rabbijn, tropenartsen, een vleesdeskundige en de bouwer van de Ark van Noach gaan we op ontdekkingstocht. Ga mee op een reis door de tijd, van het oude Egypte tot in de verre toekomst, op zoek ... Hobrink - Moderne wetenschap in de Bijbel ... . Ga mee op een reis door de tijd, van het oude Egypte tot in de verre toekomst, op zoek naar moderne wetenschap in de Bijbel. Moderne wetenschap in de Bijbel | ISBN 9789060677940 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 3 6 Moderne wetenschap in de Bijbel B. Hygiëne in en om het huis Baden en kleren wassen 65 Kleerluizen 66 Zeep Bescherming van voedsel- en watervoorraden 67 a. Verontreiniging van voedsel 68 b. Verontreiniging van water 71 c. Afvalverwerking 72 C. Peniskanker en het nut van de besnijdenis Besnijdenis De achtste dag Baarmoederhalskanker 79 Samenvatting Voeding 82 A. Biologisch perfecte wetten ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Hobrink
DIMENSIE
12,25 MB
BESTANDSNAAM
Moderne wetenschap in de Bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Er is wetenschap in de Bijbel, veel meer dan in enig ander boek uit de oudheid. Hoewel historische en controleerbare feiten slechts terloops worden genoemd, getuigen ze van een diep wetenschappelijk inzicht. Hoe is die kennis in de Bijbel terechtgekomen? Een fascinerende vraag!Bioloog Ben Hobrink laat in zijn uitvoerig gedocumenteerde boek onomstotelijk zien dat de Bijbel kennis bevat die de wetenschap duizenden jaren vooruit is. Toepassing daarvan had miljoenen mensen het leven kunnen redden, zoals bij de epidemieën van melaatsheid, pest en cholera. Ook nu zou deze kennis talloze ziektegevallen kunnen voorkomen, zoals hart- en vaatziekten en geslachtsziekten.Zelden werd zo'n breed scala aan wetenschappelijke kennis uit de Bijbel op leesbare wijze bijeengebracht en toegelicht. Omdat veel van die kennis menselijkerwijs niet te weten viel, moet er indertijd een grote Auteur achter de vele auteurs van de Bijbel hebben gestaan. Tot die conclusie leidt het boek dat u nu in handen hebt.Drs. Ben Hobrink heeft biologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit en aan de Universiteit van Amsterdam, met voedingsleer als zwaartepunt.

Wil je het boek lezen?Moderne wetenschap in de Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Hobrink. Lezen Moderne wetenschap in de Bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN