Tuinieren met de vierkantemeterbak

Tuinieren met de vierkantemeterbak - Mel Bartholomew | Fthsonline.com

... een uitkomst om kleinschalig en gemakkelijk te tuinieren ... Tuinieren met de vierkantemeterbak | Tuinieren, Boeken ... ... . De auteur van dit boek is de grondlegger van deze methodiek, die hij in de jaren tachtig ontwikkelde. Al decennia lang is het een succes in de Verenigde Staten en Engeland. Voor mensen met een kleine tuin of balkon, beginnende moestuiniers, kinderen en senioren is de vierkantemeterbak een uitkomst om kleinschalig te tuinieren. De auteur van dit boek is de grondlegger van deze methodiek, die hij in de jaren tachtig ontwikkelde. Al decennia lang is het een succes in de Verenigde Stat ... Recensie: Tuinieren met de vierkantemeterbak, Mel ... ... . Al decennia lang is het een succes in de Verenigde Staten en Engeland. Tuinieren met de vierkantemeterbak; Bartholomew, Mel; EAN 9789048309412; CB; Veltman Uitgevers B.V.; De RozekruisPers is een internationale uitgeverij met als doel het uitdragen van het gnostiek gedachtegoed. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit. Verzendkosten gratis binnen Nederland! Fnac: Tuinieren met de vierkantemeterbak, Mel Bartholomew". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Tuinieren met de vierkantemeterbak Mel Bartholomew Meer telen op minder ruimte - de oogst spreiden naar behoefte - effectieve methode - slechts 10 minuten per dagDe vierkante metertuin is precies dat wat het begrip zegt: tuinieren op de vierkante meter. (Advertorial | Succesboeken) Meer telen op minder ruimte - de oogst spreiden naar behoefte - effectieve methode - slechts 10 minuten per dag. De vierkante metertuin is precies dat wat het begrip zegt: tuinieren op de vierkante meter. Het is de eenvoudigste... Tuinieren met de vierkantemeterbak. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Bartholomew, Mel: Inhoud: Handleiding voor het op kleine schaal telen van groenten en kruiden. Boek volw. non-fictie Nederlands 2017: Toptags: Waardering: Reserveer ... Je kunt de bodemverbeteraar ook vervangen door (zelfgemaakte) compost. Potgrond Vul de rest van de bak op met biologische potgrond voor groenten; reken op nog zo'n 120 liter. Wil je liever geen turf gebruiken, neem dan kokospotgrond. Vul je bak helemaal tot boven; na een flinke regenbui of een eerste royale gietbeurt, zakt de grond nog een beetje. Tuinieren met de vierkantemeterbak. Klik op de foto voor een vermelding van de copyrights. Taal: Views: 9027: Ingevoerd: 04-02-2014: Geplaatst door: Käthy Gritter: Bron: Succesboeken.nl: Gekoppelde categorieen Media en agenda, Boeken, Aarde en milieu, Zelfvoorziend leven, Land- en tuinbouw, Bewustzijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
Mel Bartholomew
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Tuinieren met de vierkantemeterbak.pdf

OMSCHRIJVING

Meer telen op minder ruimte - de oogst spreiden naar behoefte - effectieve methode - slechts 10 minuten per dagDe vierkante metertuin is precies dat wat het begrip zegt: tuinieren op de vierkante meter. Het is de eenvoudigste en meest efficiënte manier van tuinieren, met een prachtige opbrengst! Bartholomew leidt u stap voor stap, in woord en beeld, door het bouwen van de basis van de tuin en het opzetten van uw eerste oogst.

Wil je het boek lezen?Tuinieren met de vierkantemeterbak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mel Bartholomew. Lezen Tuinieren met de vierkantemeterbak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN