Vis uit blik 2

Vis uit blik 2 - Bart van Olphen | Fthsonline.com

...ben er dol op! Kan natuurlijk ook niet anders als je van Scheveningse komaf bent, ik ben ermee opgegroeid ... Vis uit blik 2 van Bart van Olphen: heerlijk & duurzaam koken ... . Verse vis zo van de Scheveningse haven (ik woon er niet ver vandaan) is natuurlijk zalig, maar ik schuw ook niet voor gerechten met vis uit blik. Het is even gezond en sommige dingen maak je ook gewoon met vis uit blik. Salade nicoise maak je met tonijn uit blik. En zalmmaionaise maak je bijvoorbeeld ook niet met verse zalm. Rapporteer. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. ve. door verwijderd - 22 jun. 2007 om 20: ... Vis in blik even gezond? - Kassa ... . Rapporteer. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. ve. door verwijderd - 22 jun. 2007 om 20:09 Vis uit Blik 2. Met mooie verhalen en over duurzame visvangst [Recensie] Bart van Olphen timmert aardig aan de weg met zijn Fish Tales, een serie blikvisproducten van duurzaam gevangen vis. De producten zijn verkrijgbaar Albert Heijn. Ik gebruik ze regelmatig en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit. Vis in pot of blik . Bij vis in pot of blik geldt de houdbaarheidsdatum op de verpakking. De vis blijft buiten de koelkast goed. Zodra de verpakking geopend is, moet de vis in de koelkast bewaard worden. De vis is dan nog 2 dagen houdbaar in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Bereide vis Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. Vis uit Blik 2 van Bart van Olphen is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten. Titel: Vis uit Blik 2 | ISBN: 9789021570778 | Prijs: 18,50 Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. Nieuw kookboek: 'Vis uit Blik 2' is gelanceerd! Het team van Fish Tales viert feest! In navolging van de eerdere bestseller hebben we ons nieuwste kookboek 'Koken met Vis u...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart van Olphen
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Vis uit blik 2.pdf

OMSCHRIJVING

Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik.

Wil je het boek lezen?Vis uit blik 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart van Olphen. Lezen Vis uit blik 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN