De vent van het graf hiernaast

De vent van het graf hiernaast - Katarina Mazetti | Fthsonline.com

.... Specificaties. ISBN-nummer: 9789461643803 ; Verschijningsdatum: 27/07/2016 ... Boek: De vent van het graf hiernaast - Geschreven door ... ... ... De vent van het graf hiernaast - Katarina Mazetti Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering ... Desiree zit bij het graf van haar man, die is omgekomen bij een verkeersongeluk. Ze heeft geen gevoelens van verdriet en rouw en voelt zich daardoor vreemd ... De vent van het graf hiernaast | Boeken ... . Ze heeft geen gevoelens van verdriet en rouw en voelt zich daardoor vreemd en ongemakkelijk. Op de bank naast haar zit een vent met een malle pet op, die het graf van zijn moeder vol zet met planten, alsof het een volkstuintje is. De twee dertigers komen met elkaar in contact. De vent van het graf hiernaast. Katarina Mazetti. Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen) Mediatype: E-book (03-01-2017) Genre: Vertaalde literaire roman, novelle: Mail naar vriend(in) /collega: De vent van het graf hiernaast | ISBN 9789461643803 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De vent van het graf hiernaast eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Katarina Mazetti
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
De vent van het graf hiernaast.pdf

OMSCHRIJVING

''Als een volleerd stand-upcomedian gooit Mazetti er quasinonchalant zinnen tussendoor die ons aan het lachen maken omdat we er feilloos onze eigen menselijke tekortkomingen en de dwaasheid van het leven in herkennen.''Desiree zit bij het graf van haar man, die is omgekomen bij een verkeersongeluk. Ze heeft geen gevoelens van verdriet en rouw en voelt zich daardoor vreemd en ongemakkelijk. Op de bank naast haar zit een vent met een malle pet op, die het graf van zijn moeder vol zet met planten, alsof het een volkstuintje is.De twee dertigers komen met elkaar in contact. Desiree werkt in een bibliotheek en Benny heeft de boerderij van zijn vader overgenomen. Twee tegenovergestelde persoonlijkheden, maar toch slaat de vonk over. Op het kerkhof ontkiemt een humoristisch en aanstekelijk vertelde liefdesgeschiedenis met veel hindernissen, weinig clichés en een onzekere afloop.DE VENT VAN HET GRAF HIERNAAST is de debuutroman van de Zweedse schrijfster Katarina Mazetti, die in Zweden zeer succesvol was en in meer dan 22 talen vertaald werd.

Wil je het boek lezen?De vent van het graf hiernaast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katarina Mazetti. Lezen De vent van het graf hiernaast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN