Het huis met de kersenbloesem

Het huis met de kersenbloesem - Sun-Mi Hwang | Fthsonline.com

... de kersenbloesem van Sun-mi Hwang vertelt het verhaal van Dae-su Kang ... Het huis met de kersenbloesem eBook door Sun-mi Hwang ... ... . Nadat zijn vader verongelukt is, groeit hij op als wees. Tegen het einde van zijn leven keert hij terug naar zijn geboortestad als eigenaar van een succesvol bedrijf. Alles is veranderd, maar het inmiddels vervallen huis van zijn jeugd staat er nog. De tuin wordt gebruikt om te spelen, kippen te houden en groenten te verbouwen. De koppige Kang leert op zijn oude dag een wijze les. Want wat heb j ... bol.com | Het huis met de kersenbloesem, Sun-Mi Hwang ... ... . De koppige Kang leert op zijn oude dag een wijze les. Want wat heb je aan bezit als je er niet van geniet? 'Het huis met de kersenbloesem' is een bijzonder mooi verhaal, waar ik even in moest komen, maar mij later niet meer los liet. Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang vertelt het verhaal van Dae-su Kang. Nadat zijn vader verongelukt is, groeit hij op als wees. Tegen het einde van zijn leven keert hij terug naar zijn geboortestad als eigenaar van een succesvol bedrijf. Alles is veranderd, maar het inmiddels vervallen huis van zijn jeugd staat er nog. Hij had de ... Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang vertelt het verhaal van Dae-su Kang. Nadat zijn vader verongelukt is, groeit hij op als wees. Tegen het einde van zijn leven keert hij terug naar zijn geboortestad als eigenaar van een succesvol bedrijf. Alles is veranderd, maar het inmiddels vervallen huis van zijn jeugd staat er nog. Plus Interview Journalist Naoko Abe duidt de Japanse obsessie met kersenbloesem. Journalist Naoko Abe schreef het boek Sakura, over de Engelse kersenbloesemverzamelaar Collingwood Ingram (1880-1981). Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang is een Koreaanse bestseller over in het reine komen met je verleden om verder te kunnen met je leven. Hoe oud je ook bent. Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang vertelt het verhaal van Dae-su Kang. Nadat zijn vader verongelukt is, groeit hij op als wees. Tegen het einde van zijn leven keert hij terug naar zijn geboortestad als eigenaar ... 'Het gebeurde allemaal op een en hetzelfde moment, haast exact gelijk'. Deze eerste zin uit Het huis met de kersenbloesem van Sum-Mi Hwang, zou zomaar in aanmerking kunnen komen voor de mooiste ope… Bestel Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 9789026350...

INFORMATIE

AUTEUR
Sun-Mi Hwang
DIMENSIE
12,60 MB
BESTANDSNAAM
Het huis met de kersenbloesem.pdf

OMSCHRIJVING

Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang is een Koreaanse bestseller over in het reine komen met je verleden om verder te kunnen met je leven. Hoe oud je ook bent.Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang vertelt het verhaal van Dae-su Kang. Nadat zijn vader verongelukt is, groeit hij op als wees. Tegen het einde van zijn leven keert hij terug naar zijn geboortestad als eigenaar van een succesvol bedrijf. Alles is veranderd, maar het inmiddels vervallen huis van zijn jeugd staat er nog. Hij had de grond ooit gekocht en een groot hek om het perceel heen gezet. Maar niemand trekt zich daar iets van aan: de plek wordt door verschillende bewoners gebruikt om te spelen, kippen te houden en groenten te verbouwen. Kang leert ondanks zijn hoge leeftijd een wijze les. Want wat heb je aan bezit als je er nooit van geniet?Het huis met de kersenbloesem van Sun-mi Hwang gaat over in het reine komen met je verleden om verder te kunnen met je leven. Hoe oud je ook bent. Voor de fans van Een man die Ove heet en Reisverslag van een kat.'Een lichte, diepzinnige roman […] In het werk van Sun-mi is de kindertijd nooit ver weg. Inclusief de wonden uit het verleden.'– Algemeen Dagblad (vier sterren)

Wil je het boek lezen?Het huis met de kersenbloesem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sun-Mi Hwang. Lezen Het huis met de kersenbloesem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN