Narcistisch misbruik in de liefde

Narcistisch misbruik in de liefde - Mjon van Oers | Fthsonline.com

...h misbruik weet, ... Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden is het tweede boek van Mjon van Oers ... Narcistisch misbruik - De narcist ontmaskerd ... . Na haar succesvolle debuut Voorbij het narcisme kreeg zij nog steeds heel veel vragen. Kennis is macht, vindt Mjon. Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, ... De liefde die jij in het begin voelde en die ook steeds voor korte tijd terugkomt tussen periodes van misbruik, is geen liefde. Echte liefde groeit langzaam, daarvoor moet je iemand heel goed leren kennen. Liefde wordt niet afgewisseld met kw ... Boeken - Mjon ... . Echte liefde groeit langzaam, daarvoor moet je iemand heel goed leren kennen. Liefde wordt niet afgewisseld met kwetsend, oneerlijk misbruik. Liefde is NIET vijftig berichtjes per dag sturen en jou daarna plotseling ... Na haar succesvolle debuut Voorbij het narcisme is Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden het tweede boek van Mjon van Oers dat AnkhHermes publiceert. Deze vragen en antwoorden zijn een bundeling van Mjon's beste artikelen, die nu overzichtelijk zijn gerangschikt en je direct inzicht, begrip én handvatten geven om iets aan je situatie te doen. NARCISTISCH MISBRUIK IN DE LIEFDE 50 VRAGEN EN ANTWOORDEN Mjon van Oers ISBN 978-90-202-1538- Mjon van Oers | Narcistisch misbruik in de liefde K ennis is macht en die kennis toepassen geeft je kracht. Dat geldt zeker als je in een liefdesrelatie met een narcist bent verwikkeld. Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden is het tweede boek van Mjon van Oers. Na haar succesvolle debuut Voorbij het narcisme kreeg zij nog steeds heel veel vragen. Kennis is macht, vindt Mjon. Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in ... Title: Narcistisch misbruik in de liefde - Mjon van Oers - 9789020215380, Author: Veen Bosch & Keuning uitgeversgroep, Name: Narcistisch misbruik in de liefde - Mjon van Oers - 9789020215380 ... Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie. In Narcistisch misbruik in de liefde: 50 vragen en antwoorden geeft Mjon van Oers handvatten om narcisme te herkennen en, nog belangrijker, hoe je kunt ... De narcistische relatie. Vragen die je kunt stellen om te bepalen of je in een relatie zit met narcistisch misbruik. Voel je je voortdurend uitgeput? Heb je problemen met slapen? Worstel je met gevoelens over dat problemen in de relatie jouw schuld zijn? Ben je vaak bang, in wat voor stemming je partner zou kunnen zijn als hij thuis komt? Narcistisch misbruik in de liefde (Paperback) Koop nu Narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Giftige Familie Narcistische Sociopaat Het Oplossen Van Problemen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mjon van Oers
DIMENSIE
11,23 MB
BESTANDSNAAM
Narcistisch misbruik in de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Na Mjon van Oers' succesvolle debuut Voorbij het narcisme bleven er nog vele vragen over. Die beantwoordt ze in Narcistisch misbruik in de liefde. Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden is het tweede boek van Mjon van Oers. Na haar succesvolle debuut (Voorbij het narcisme) kreeg zij nog steeds heel veel vragen. Kennis is macht, vindt Mjon. Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie. De 50 vragen en antwoorden in dit boek gaan onder andere in op kenmerken van narcisme, de gedragingen van een narcist, de bijdrage van jouw eigen gedrag en wat je kunt doen om je eigen leven weer terug te krijgen. Dit boek is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

Wil je het boek lezen?Narcistisch misbruik in de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mjon van Oers. Lezen Narcistisch misbruik in de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN