Stilzitten als een kikker

Stilzitten als een kikker - Eline Snel | Fthsonline.com

...ok voor mama :) Stilzitten als een Kikker zit vol met handige oefeningen zoals de Spaghetti Test en de Piekerfabriek, om die eindeloze stroom van gedachten te laten voor wat ze zijn en gewoon te zijn ... Stilzitten als een kikker - Home | Facebook ... . Eline Snel komt na 'Stilzitten als een kikker' met een follow-up: het 'Werkboek stilzitten als een kikker'. Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentreren door middel van de methode van de kikker. Downloads bij Stilzitten als een kikker. Om de oefeningen te downloaden vragen we je onderstaande gegevens in te vullen. Naam: E-mail adres: Nogmaals e-mail adres: We gebruiken je e-mail adres om j ... Stilzitten Als Een Kikker - Vinden.nl ... . Downloads bij Stilzitten als een kikker. Om de oefeningen te downloaden vragen we je onderstaande gegevens in te vullen. Naam: E-mail adres: Nogmaals e-mail adres: We gebruiken je e-mail adres om je een link toe te sturen waarmee je toegang krijgt tot je eigen persoonlijke downloadpagina. Ik wil graag de ... Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders Het mooie aan Stilzitten als een kikker is dat het ook heel geschikt is voor volwassenen. El...

INFORMATIE

AUTEUR
Eline Snel
DIMENSIE
5,30 MB
BESTANDSNAAM
Stilzitten als een kikker.pdf

OMSCHRIJVING

"Stilzitten als een kikker' van Eline Snel staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Honderdduizenden kinderen hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Deze nieuwe editie is nu voorzien van een voorwoord van mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn. Net als volwassenen hebben kinderen het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel "Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders'.

Wil je het boek lezen?Stilzitten als een kikker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eline Snel. Lezen Stilzitten als een kikker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN