Voorbij het narcisme

Voorbij het narcisme - Mjon van Oers | Fthsonline.com

...nvloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen ... Voorbij het narcisme_Mjon van Oers (B) by Veen Bosch ... ... . Van een narcistische ouder tot leidinggevende, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor. Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot leidinggevende, van een narcistische partner tot de CEO: nar ... Voorbij het narcisme [e-Book] - Mjon van Oers - (ISBN ... ... . Van een narcistische ouder tot leidinggevende, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor. Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk. Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. We benoemen het omdat het een herkenbaar kader biedt voor hen die dit hebben ervaren. Zij beleefden dit als karaktermoord en hartverkrachting! Zoeken naar: Aanmelden mailinglijst. Nieuwsbrief Narcisme voorbij. Aankomend...

INFORMATIE

AUTEUR
Mjon van Oers
DIMENSIE
11,61 MB
BESTANDSNAAM
Voorbij het narcisme.pdf

OMSCHRIJVING

Voorbij het narcisme van Mjon van Oers laat helder zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen.In 'Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk' laat Mjon van Oers op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot leidinggevende, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor.'Voorbij het narcisme' is vanuit het hart geschreven voor iedereen die met dit complexe fenomeen te maken heeft. Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde. Maar eigenliefde komt in vele gradaties. Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Bij een narcist gaat het echter om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie.De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen? Je kunt niet in iemands hoofd kijken om te zien of diegene misschien grootheidswaanzin heeft, of denkt bijzondere rechten te hebben. Daar komt bij dat narcisten soms ook hele leuke, spannende en charmante mensen zijn. Daarom is het belangrijk om signalen van een narcistische stoornis te leren herkennen en leert hoe je je ertegen kunt wapenen.'Voorbij het narcisme' is een zeer compleet boek vol voorbeelden, bewijzen, ervaringsverhalen, tips en technieken.

Wil je het boek lezen?Voorbij het narcisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mjon van Oers. Lezen Voorbij het narcisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN