Sam in het oerwoud

Sam in het oerwoud - Lizelot Versteeg | Fthsonline.com

...enlang speel-, zoek- en kijkplezierverzekerd ... Sam in het oerwoud : het grote bewegingszoekboek met ... ... . Sam in het oerwoud. Het grote bewegingsz Alle merken Merken 9789044835687 - Sam in het oerwoud door Lizelot Versteeg.. Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar.Sam is een wereldreiziger! Overal waar hij komt, le.. Sam in het oerwoud Het grote bewegingszoekboek. Lizelot Versteeg . Een interactief zoekver ... Sam in het oerwoud door Lizelot Versteeg ... . Lizelot Versteeg . Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar. Sam is een wereldreiziger! Overal waar ... Populairste boeken; Nieuw in onze collectie! Boeken en luisterboeken; Houtenspeelgoed; Simply for Kids, B Toys, Pintoys; Egmont Toys; Global Affairs; Knuffels o.a ... Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar. Sam is een wereldreiziger! Overal waar hij komt, leert hij iets nieuws. In het oerwoud gaat hij op zoek Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar. Sam is een wereldreiziger! Overal waar hij komt, leert hij iets nieuws. In het oerwoud gaat hij op zoek naar de papa van kleine kameleon. Sam is een wereldreiziger! Overal waar hij komt, leert hij iets nieuws. In het oerwoud gaat hij op zoek naar de papa van kleine kameleon. Onderweg leert hij sluipen als een tijger, op één pootje staan als een flamingo en nog veel meer leuke bewegingen. Doe je mee? Sam in het oerwoud. Het grote bewegingszoekboek. Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar. Sam is een wereldreiziger! Overal waar hij komt, leert hij iets nieuws. In het oerwoud gaat hij op zoek naar de papa van kleine kameleon. Onderweg leert hij sluipen als een tijger, op één pootje ... 469 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop het oerwoud eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een oerwoud, jungle of rimboe is een bos dat zonder tussenkomst van mensen is ontstaan, zoals het tropisch bos, en meestal veel soorten dieren en planten, en soms weinig dieren en planten herbergt.Het komt voor in laagland tot in de bergen, zowel in een gematigd klimaat, de subtropen, als in de tropen.Een bijzonder rijke vorm van oerwoud is het tropisch regenwoud. Sam in het oerwoud : het grote bewegingszoekboek : met Tommie de kameleon. [Lotje, pseud. van Lizelot Versteeg.] -- Aapje Sam helpt in het oerwoud de kleine kameleon Tommie zoeken naar zijn vader. Onderweg zien ze allerlei dieren, die hoog kunnen springen, op één poot staan of zachtjes sluipen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lizelot Versteeg
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
Sam in het oerwoud.pdf

OMSCHRIJVING

Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar.Sam is een wereldreiziger! Overal waar hij komt, leert hij iets nieuws. In het oerwoud gaat hij op zoek naar de papa van kleine kameleon. Onderweg leert hij sluipen als een tijger, op één pootje staan als een flamingo en nog veel meer leuke bewegingen. Doe je mee?

Wil je het boek lezen?Sam in het oerwoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lizelot Versteeg. Lezen Sam in het oerwoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN