Scherven hebben geluk

Scherven hebben geluk - Harm Stapert | Fthsonline.com

...ndigt met het verhaal 'Waterloo'; de hoofdpersoon komt om het leven, maar blijft toch voortbestaan ... Scherven hebben geluk - Harm Stapert - Bruna.nl ... . Staperts bund De scherven van het geluk. door Levi Weemoedt. Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. 1. door op 11 juni, 2020. Ok, sluiten 5,0. 2. Schrijf je recensie. Details eBook. Singel Uitgeverijen 25 oktober 2017. Op Slagboom is een nieuw crowdfundingproject gestart voor Scherven hebben geluk, een verhalenbun ... Scherven hebben geluk van Harm Stapert | Boek en recensies ... ... . Op Slagboom is een nieuw crowdfundingproject gestart voor Scherven hebben geluk, een verhalenbundel van Harm Stapert.De bundel biedt een verrassend inkijkje in het wezen van de mens: zijn goede of ronduit slechte bedoelingen, zijn gekten en eigenaardigheden en de kolossale kuilen die hij voor zichzelf graaft. Maar scherven brengen geluk, ... Zo hebben de gemeente en instanties een aantal oude eiken en beuken weten te redden die anders door de voorbereidingen van EOD zouden zijn geveld. De sterke takken met ontelbare blaadjes buigen nog steeds majestueus over de vindplaats. Maar ach, scherven brengen geluk, mompelde ik. En meteen daarna vroeg ik me af waar die uitdrukking vandaan komt. ... Glasgerinkel zou toen vooral gediend hebben om boze geesten de daver op het lijf te jagen en zo het geluk in stand te houden. 25 april 2015 Scherven brengen geluk, Theater marcdehond Afgelopen week heeft Jacques d'Ancona mijn voorstelling bezocht. Nederland kent hem vooral uit de tijd dat hij naast Bulletje, Snuitje, Barry Stevens en Tony Eijk in allerlei jury's zat van talentenprogramma's. 'Scherven hebben geluk' opent met het verhaal 'Waterman (een sprookje)', waarin de hoofdpersoon de watersnoodramp in Zeeland overleeft. Het eindigt met het verhaal 'Waterloo'; de hoofdpersoon komt om het leven, maar blijft toch voortbestaan. 'Scherven hebben geluk' opent met het verhaal 'Waterman (een sprookje)', waarin de hoofdpersoon de watersnoodramp in Zeeland overleeft. Het eindigt met het verhaal 'Waterloo'; de hoofdpersoon komt om het leven, maar blijft toch voortbestaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Harm Stapert
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
Scherven hebben geluk.pdf

OMSCHRIJVING

'Scherven hebben geluk' opent met het verhaal 'Waterman (een sprookje)', waarin de hoofdpersoon de watersnoodramp in Zeeland overleeft. Het eindigt met het verhaal 'Waterloo'; de hoofdpersoon komt om het leven, maar blijft toch voortbestaan. Staperts bundel telt negentien intrigerende verhalen die op verschillende manieren over het wezen van de mens gaan. Hoe voelt en gedraagt hij zich?Welke onvermoede, soms duistere kanten van zijn persoonlijkheid komen naar voren in het gewone leven, in een toekomstige wereld van technologie en ruimtevaart, dan wel in tijden van oorlog?Leven en dood is een ander thema dat een rol speelt in deze bundel. Hoe ga je om met de dood, maar beter nog: hoe leef je? Kun je leren leven of rotzooien we maar gewoon wat aan?Schrijver en dichter Harm Stapert, Waterman, kwam in 1953 ter wereld tijdens de watersnoodramp in Zeeland. Fries van geboorte, woonachtig in de stad Groningen. Combineert zijn werk als leraar op een school voor praktijkonderwijs (PRO) met het bezorgen van post. Schrijft van jongs af aan gedichten en verhalen, die eerder in Nederlandse en Vlaamse tijdschriften en bloemlezingen verschenen.

Wil je het boek lezen?Scherven hebben geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm Stapert. Lezen Scherven hebben geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN