Verloskunde

Verloskunde - Bernard Spitz | Fthsonline.com

...tie tijdens de bevalling en de periode daarna ... Verloskunde - Instrumenten - Mediq Medeco ... . verloskunde Volg dit. 06 okt. Binnenland. Verloskundigen winnen kwakzalversprijs. De Vereniging tegen de Kwakzalverij heeft de Meester Kackadorisprijs 2017 toegekend aan de Koninklijke Nederlandse ... Wat is een Verpleegkundige Verloskunde afdeling? Een verpleegkundige op de Verloskunde afdeling is verantwoordelijk voor een aantal patiënten op de Verloskunde afdeling. Deze patiënten zijn allemaal vrouwen die t ... Voltijd bachelor opleiding Verloskunde - Hogeschool Rotterdam ... . Deze patiënten zijn allemaal vrouwen die tijdens hun zwangerschap , tijdens hun bevalling of vlak na hun bevalling op deze afdeling terechtkomen omdat er iets niet helemaal goed gaat en daarom extra zorg nodig hebben. Afdeling Verloskunde is een onderdeel van het Isala Vrouw-kindcentrum samen met Gynaecologie, Fertiliteit, Neonatologie, Kindergeneeskunde en Urologie. Zo werken wij optimaal samen om u de beste zorg te kunnen geven. Verloskunde De afdeling Verloskunde wil graag een betrouwbare partner zijn en je zo veilig, vriendelijk en persoonlijk mogelijk begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd....

INFORMATIE

AUTEUR
Bernard Spitz
DIMENSIE
9,96 MB
BESTANDSNAAM
Verloskunde.pdf

OMSCHRIJVING

State of the art praktijkboek: de meest actuele kennis in woord maar ook online in beeld Eindtermen van gisteren zijn al snel niet meer die van morgen. Zo maakt de individuele arts-patientbenadering vandaag plaats voor een pluridisciplinaire benadering met zorgplannen, protocollen en zorgpaden. Dit praktijkboek bundelt alle basisinformatie voor artsen en vroedvrouwen en wie daartoe wordt opgeleid. Bovendien biedt het gratis ebook extra multimediale content, zoals filmpjes, weblinks en een interactieve quiz om je kennis van de leerstof zelf te toetsen. Ook het maken en delen van aantekeningen behoren tot de functionaliteiten van het e-book. Alle aantekeningen blijven beschikbaar en kunnen ook gemakkelijk doorzocht worden. Dit alles maakt Verloskunde tot een uiterst handige tool voor professionals en studenten.

Wil je het boek lezen?Verloskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernard Spitz. Lezen Verloskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN