Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk

Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk - Michel Frequin | Fthsonline.com

...tieovereenkomst Bestel Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk van Michel Frequin ... Nieuwe Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 25,99 Excl. BTW check Volledige prijs. De gids is voor de praktijk geschreven, ook toegankelijk v ... Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk door Michel ... ... . BTW check Volledige prijs. De gids is voor de praktijk geschreven, ook toegankelijk voor de juridische leek en een handig hulpmiddel in de gecompliceerde wereld van het auteursrecht. Al in 1999 schreef Michel Frequin samen met professor Hendrik Vanhees de Auteursrechtgids voor Nederland en België. Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk | ISBN 9789012396714 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk" door Michel Frequin verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Wat wordt beschermd door het auteursrecht? Wat zijn de naburige rechten van uitvoerende kunstenaars, producenten en omro... Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk 2e druk is een boek van Michel Frequin uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012396707 Wat wordt beschermd door het auteursrecht? Wat zijn de naburige rechten van uitvoerende kunstenaars, producenten en omroepen? Wie heeft het auteursrecht en over welke rechten kan de auteur beschikken? De ontwikkelingen in de praktijk, de invloed van nationale en Europese jurisprudentie en het nieuwe auteurscontractenrecht kunnen de lezers volgen op de bij de gids behorende website Auteursrechtgids.nl, met tevens praktische overzichten, checklists en 'bouwstenen voor het exploitatiecontract' : voorbeeldbepalingen uit de praktijk en praktische tips voor het opstellen van een overeenkomst. Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk | Frequin, Michel | ISBN: 9789012396707 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De ontwikkelingen in de praktijk, de invloed van nationale en Europese jurisprudentie en het nieuwe auteurscontractenrecht kunnen de lezers volgen op de bij de gids behorende website www.auteursrechtgids.nl, met tevens praktische overzichten, checklists en 'bouwstenen voor het exploitatiecontract': voorbeeldbepalingen uit de praktijk en praktische tips voor het opstellen van een ... Bestel Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk van Frequin, Michel als Ebook voor 31.9...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Frequin
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Wat wordt beschermd door het auteursrecht? Wat zijn de naburige rechten van uitvoerende kunstenaars, producenten en omroepen? Wie heeft het auteursrecht en over welke rechten kan de auteur beschikken? Waar moet ik rekening mee houden als ik gebruikmaak van werk van anderen? Wat zijn de wettelijke regels voor het contract tussen een maker en een exploitant? Waar moet ik aan denken bij het sluiten van een exploitatieovereenkomst, en in het bijzonder voor dit specifieke werk? Wat wordt waar collectief geregeld en hoe gaat dat in zijn werk? Hoe kan ik mijn rechten handhaven?De volledig herziene Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk leidt de juridische leek op toegankelijke wijze door het proces vanaf het tot stand komen van het werk tot en met de exploitatie daarvan, met vele praktische voorbeelden. Nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, de invloed van nationale en Europese jurisprudentie en het nieuwe auteurscontractenrecht kunt u daarnaast volgen op de bij de gids behorende website, waar tevens praktische overzichten, checklists en voorbeeldbepalingen voor de exploitatieovereenkomst te vinden zijn met tips voor het opstellen van een contract.Deze gids is gemaakt voor iedereen die professioneel te maken heeft met auteursrecht en naburige rechten: als maker (schrijver, vertaler, tekenaar, fotograaf, ontwerper, componist, beeldend kunstenaar, programmeur, redacteur, enzovoort), als uitvoerend kunstenaar, als exploiterend uitgever of producent (of werknemer van een exploitant), als ondernemer die gebruikmaakt van auteursrechtelijk beschermde werken (of vertegenwoordigers van ondernemers, zoals brancheorganisaties), maar ook als advocaat, ambtenaar of volksvertegenwoordiger.Met deze volledig herziene gids heeft u weer een doeltreffend kompas in de gecompliceerde wereld van het auteursrecht en de naburige rechten.

Wil je het boek lezen?Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Frequin. Lezen Auteursrechtgids voor de Nederlandse praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN