De woede van het vuur

De woede van het vuur - Henning Mankell | Fthsonline.com

...! Welk lidwoord (de of het): "de vuur" of "het vuur", wij helpen je graag ... Boek: De woede van het vuur - Geschreven door Henning Mankell ... . Betekenis van vuur: Iets wat in de brand staat.. Vuur en woede geeft een bijzonder inkijkje in het Witte Huis. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. Het is het verhaal van de opvliegende en onvoorspelbare president en zijn entourage. Tienermoeder Sofia kiest voor zichzelf, maar gaat dat ten koste van haa ... De woede van het vuur eBook door Henning Mankell ... ... . Tienermoeder Sofia kiest voor zichzelf, maar gaat dat ten koste van haar dromen? Sofia is een jonge moeder van drie kinderen en fantaseert over elektriciteit in haar kleine huisje. Ze zou dan een naaimachine aan kunnen schaffen, die bij kan dragen aan een beter leven voor haar kinderen. Haar man Armando komt s avonds steeds later thuis en ondanks zijn lage inkomen draagt hij nieuwe kleren ... De woede van het vuur Henning Mankell. Tienermoeder Sofia kiest voor zichzelf, maar gaat dat ten koste van haar dromen? Sofia is een jonge moeder van drie kinderen en fantaseert over elektriciteit in haar kleine huisje. Ze zou dan een naaimachine aan kunnen schaffen, die bij kan dragen aan een beter leven voor haar kinderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Henning Mankell
DIMENSIE
6,23 MB
BESTANDSNAAM
De woede van het vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Tienermoeder Sofia kiest voor zichzelf, maar gaat dat ten koste van haar dromen?Sofia is een jonge moeder van drie kinderen en fantaseert over elektriciteit in haar kleine huisje. Ze zou dan een naaimachine aan kunnen schaffen, die bij kan dragen aan een beter leven voor haar kinderen. Haar man Armando komt s avonds steeds later thuis en ondanks zijn lage inkomen draagt hij nieuwe kleren. Wanneer ze erachter komt wat Armando al die tijd heeft uitgespookt, besluit Sofia haar woede niet in te slikken, zoals haar moeder haar adviseert, maar voor zichzelf en haar kinderen op te komen.

Wil je het boek lezen?De woede van het vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henning Mankell. Lezen De woede van het vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN