DiscussieSpel (voor leraren)

DiscussieSpel (voor leraren) - Arnold Brouwer | Fthsonline.com

...t over de 80% van het lesgeven die je als leraar zelf in de hand hebt, die trainbaar en leerbaar is! Het lezen van dit boek, met allerlei voorbeelden van klassensituaties, levert je nieuwe inzichten op; daarover kun je met collega's discussiëren door het 'DiscussieSpel' te spelen ... PDF INLEIDING & ONDERWERP Het discussiespel ... . Het Pasi Tweets Discussiespel is bedoeld voor onderwijsprofessionals. Het spel bevat 40 kaartjes met op ieder kaartje een prikkelende tweet van Pasi Sahlberg, de auteur van het boek Finnish Lessons. In dit boek beschrijft Sahlberg de geheimen van het Finse onderwijs. Zijn tweets zijn stuk voor stuk uitdagende uitspraken die aanzetten tot nadenken vanuit de […] Goede eerste tips voor een assertieve discussie. Hier zijn er nog een paar: "Een goede vuistregel is wachten op j ... PDF DiscussieSpel - ThiemeMeulenhoff ... . In dit boek beschrijft Sahlberg de geheimen van het Finse onderwijs. Zijn tweets zijn stuk voor stuk uitdagende uitspraken die aanzetten tot nadenken vanuit de […] Goede eerste tips voor een assertieve discussie. Hier zijn er nog een paar: "Een goede vuistregel is wachten op je beurt, eerst de ander 'credits' geven en dan over te gaan op de feiten", adviseert Lynn Taylor. "Of je nu in een publieke setting discussieert of niet, anderen willen graag erkend worden in hun intelligentie en hun ... WAKKER DIER - HET DISCUSSIESPEL 2 / 2 De leraar verdeelt de klas in drie groepen en geeft elke groep een rol: boer, consument of dierenbeschermer. De leraar wijst per groep een woordvoerder aan. Tot slot kiest de leraar een stelling waarover gediscussieerd wordt. Iedere groep bereidt zich voor op de discussie. Bepaal met jouw groep welk ... Wanneer leraren zich minder zorgen hoeven te maken over de orde in de klas, kunnen zij zich veel meer gaan concentreren op vakkennis en vaardigheden bij leerlingen. Arnold Brouwer laat zien hoe je met voldoening les kunt geven aan pubers, humorvol en deskundig. De uitgangspunten en tips zijn in elke klassensituatie bruikbaar. In dit boek more » Lesgeven is een uitdagend vak, zeker gedurend...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnold Brouwer
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
DiscussieSpel (voor leraren).pdf

OMSCHRIJVING

Het DiscussieSpel is een kaartspel dat hoort bij het boek 'Hoe geef je met voldoening les aan pubers?' van Arnold Brouwer. (ISBN/BOL artikelnr. 9789082245912). Het kan op deze manier ook los besteld worden. Aan de hand van stellingen worden leraren/studenten aangespoord om met elkaar te praten en te denken over onderwijs. Een effectieve en gemakkelijk toepasbare invulling van colleges, studiedagen/dagdelen en (team)bijeenkomsten. Leraren en/of studenten spelen dit spel met maximaal 8 spelers tegelijk. Het spel bevat: spelregels, 51 kaartjes met gedragskenmerken van leraren, 32 gekleurde kaartjes (voor vier verschillende meningen: 8 kaartjes), opbergdoosje.

Wil je het boek lezen?DiscussieSpel (voor leraren) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnold Brouwer. Lezen DiscussieSpel (voor leraren) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN