Het biechtgeheim

Het biechtgeheim - Anthonie van de Wardt | Fthsonline.com

...iechtgeheim 03-06-2020 Boeken aanraden kán werken, maar boeken afraden is een veel slimmere techniek als je wil dat ze gelezen worden ... Vaticaan benadrukt opnieuw belang biechtgeheim - Katholiek ... ... . Over papiersnippers en toeristen 17-05-2020 Pakjesdiensten en verpakkingsmaterialen, toerisme, nadelen van het buitenleven: ... 'Het biechtgeheim' is zijn laatstverschenen roman. 'Het biechtgeheim' is een meeslepende roman die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog en vlak daarna. Het gaat over liefde en fundamentele keuzes. De auteur heeft een mooi en ook enigszins spannend verhaal neergezet. De tijd van de Twe ... bol.com | Het biechtgeheim, Anthonie van de Wardt ... ... . Het gaat over liefde en fundamentele keuzes. De auteur heeft een mooi en ook enigszins spannend verhaal neergezet. De tijd van de Tweede Wereldoorlog komt altijd dreigend over. Het antwoord op die vraag is duidelijk: neen, er zijn geen grenzen aan het biechtgeheim. Het biechtgeheim, een in het Belgisch recht erkend beroepsgeheim (zoals in de meeste Europese landen ... Biechtgeheim. Door de fouten van het Openbaar Ministerie in Brugge weten we vandaag niet wanneer Tony Vantomme (54) exact stierf. De man uit Gistel doodde zichzelf op 1 oktober 2015 in de auto in ... Het is een uitermate fijn te lezen boek, vooral doordat het heel zintuiglijk is geschreven. De hoofdpersoon, Gerard Stein, beschrijft wat hij ziet, hoort, ruikt, voelt en hoort bij alle gebeurtenissen in dit boek. Het raakt mij. Een b...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthonie van de Wardt
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Het biechtgeheim.pdf

OMSCHRIJVING

Tot nu toe verzweeg pastoor Stein bepaalde zaken. Tegenwoordig liegt hij zonder blikken of blozen tegen zijn kapelaan en zijn trouwe huishoudster. En dat alles om Johanna. Een vrouw die hem geen moment met rust laat. Voortdurend loopt hij te hunkeren, bijna te bidden, naar die paar ogenblikken dat hij bij haar kan zijn. Bij een mooie jonge vrouw over wie hij niets weet. En wat hij weet, is compleet fout.Op een dag meldt zich een jonge vrouw in het biechthokje van pastoor Gerard Stein. Ze biecht op dat ze haar oude werkgever bij de Duitsers heeft aangegeven. Hij vraagt haar om terug te komen, maar dat doet ze niet meteen. In dezelfde tijd komt hij via zijn broer in het verzet terecht, ook weer via de beslotenheid van zijn biechtstoel. De vrouw, Johanna, meldt zich later weer bij Stein en hij komt onder de betovering van haar persoonlijkheid. Haar bekentenis staat dat niet in de weg. Hij bezorgt haar werk en een onderduikadres.Na de oorlog gaat hij naar haar op zoek. Maar zij ook naar hem, want zij heeft hem iets in bewaring gegeven. Dan toont zij haar ware gezicht.Een meeslepende roman over liefde en fundamentele keuzes. Anthonie van de Wardt (1939) ziet kans de lezer vanaf de eerste zin mee te slepen in een verhaal met mensen van vlees en bloed. De auteur observeert scherp en gaat recht op zijn doel af.Van zijn hand verschenen bij uitgeverij Elikser de romans: Hoog water, De laatste opdracht, De vrijwilliger, De stank van kleur, Het grote slapen en de verhalenbundel Lovers' lane.

Wil je het boek lezen?Het biechtgeheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthonie van de Wardt. Lezen Het biechtgeheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN