Spek en bonen

Spek en bonen - Tom Lanoye | Fthsonline.com

...t niet echt mee.Het kan zijn dat je er zelf om hebt gevraagd om 'onopvallend' aanwezig te zijn, maar het kan ook betekenen dat de anderen jouw bijdragen negeren en dat je daar niet blij mee bent ... Hollandse bonenstoof met spek - Recept - Allerhande ... ... . webshop conceptstore kidsproofcafe, Kinderwinkel, kidsproof Venlo. Bij ons kun je winkelen, spelen, lunchen, ontbijten met kinderen. INGREDIENTEN. 400 gram mager spek, 1 bakje champignons, 1 rode paprika, 1 flinke grote ui of 2 kleintjes, 2 dikke stronken prei, evt. 2 á 3 teentjes knoflook voor de liefhebber., 1 groot blik of pot bruinen bonen.( meer mag ook als u een echte bruine bonen liefhebber bent), zout, peper en paprikapoeder ( alles naar smaak), ... Met de Dinerbon eten bij restaurant Spek en Bonen | Dinerbon ... . 2 á 3 teentjes knoflook voor de liefhebber., 1 groot blik of pot bruinen bonen.( meer mag ook als u een echte bruine bonen liefhebber bent), zout, peper en paprikapoeder ( alles naar smaak), 100 gr braadboter of olie voor de spek, 25 gr boter voor de ... Spek en Bonen. 502 likes · 29 talking about this. Pubquizen, presentatie, dagvoorzitterschap, brainstorms en wie weet wat nog meer kan komen..... Spek & Bonen verzorgt cateringen voor uiteenlopende opdrachtgevers: van film- en televisiesets tot galerieopeningen, voor commerciële bedrijven tot spirituele weekenden, voor intieme privéfeestjes tot bruiloften. Of het nu om fingerfood gaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Lanoye
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Spek en bonen.pdf

OMSCHRIJVING

In Spek en bonen verzamelde Lanoye zeven van zijn vroegste verhalen. Samen bieden ze een staalkaart van zijn veelzijdig talent. In ieder verhaal hanteert hij een andere verteltechniek.De ene keer probeert een moordenaar zich vrij te pleiten in een geluidsopname. De andere keer richt een mislukte schrijver zich in een reeks brieven tot zijn vroegere minnaar - een succesvolle schrijver, wiens computer hij heeft vernield. Ook surrealisme ontbreekt niet. In het groteske 'Café Zeezicht' laat Lanoye een vuilgebekte circusbeer de tango dansen met zijn ladderzatte dompteur. Op de tonen van een volautomatisch orgel, de Belgische voorloper van de jukebox.Meer boeken van Tom Lanoye.

Wil je het boek lezen?Spek en bonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Lanoye. Lezen Spek en bonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN