Islamisten en Naïvisten

Islamisten en Naïvisten - Karen Jespersen | Fthsonline.com

... Werken Met Adobe Photoshop Lightroom 3 boek ... Hoegin: Islamisten en «naivisten» in Denemarken ... .epub Pieter Dhaeze. Biologie Interactief / VMBO Bovenbouw KGT 6 / deel Werkboekkatern Leerjaar 3/4 boek .pdf Bert van den Berg. Blauwe plekken (luisterboek) boek Anke de Vries pdf. Bloed- en lichaamsvochtreiniging boek .pdf Erich Rauch. Islamisten en naïvisten. Ingezonden door LVB op 2007-06-29 03:04. De combinatie van politieke correctheid en angst leidt veel te vaak tot toegeeflijkheid tegenover het islamisme. Islamisten en regeringen van islamitische l ... bol.com | Islamisten en Naïvisten, Karen Jespersen ... ... . Islamisten en regeringen van islamitische landen merken dat, en voelen zich aangemoedigd om zelfbewuster en veeleisender op te treden. Een aanklacht Islamisten en naïvisten heeft aan de top van de Deense bestsellerlijst gestaan en in heel Europa de aandacht getrokken. Het is geschreven door Karen Jespersen en Ralf Pittelkow, een Deens echtpaar dat ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in de (sociaal-democratische) politiek en journalistiek. Get this from a library! Islamisten en naïvisten : een aanklacht. [Karen Jespersen; Ralf Pittelkow; Ingrid Hilwerda] -- Journalistiek verslag van de 'Deense cartoonrellen' in 2006, met een pleidooi om de vrijheid van meningsuiting te beschermen tegen de politieke islam en daarbij geen compromissen te sluiten. Buy Islamisten en naïvisten: een aanklacht 01 by Karen Jespersen, Ralf Pittelkow (ISBN: 9789046802243) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Karen Jespersen
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
Islamisten en Naïvisten.pdf

OMSCHRIJVING

Het noodzakelijkste betoog van dit moment - we kunnen er niet omheen!Islamisten en na‹visten heeft aan de top van de Deense bestsellerlijst gestaan en in heel Europa de aandacht getrokken. Het is geschreven door Karen Jespersen en Ralf Pittelkow, een Deens echtpaar dat ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in de (sociaal-democratische) politiek en journalistiek. In hun boek betogen zij waarom het van cruciaal belang is dat door iedereen wordt ingezien en erkend dat het islamisme (de radicale, politieke islam, niet te verwarren met de islam als zodanig) de nieuwe totalitaire bedreiging van de moderne tijd is, na het nazisme en het communisme. Deze politieke ideologie is in opkomst in de moslimwereld ‚n in Europa; haar aanhangers willen een samenleving scheppen die is gegrondvest op een radicale uitleg van islamitische teksten als de Koran en de ahadith, een samenleving die uiterst repressief is en een aanval op de vrijheid betekent. Islamisten zijn tegen de scheiding van geloof en staat. Jespersen en Pittelkow beschrijven hoe islamisten daadwerkelijk bezig zijn toe te werken naar een parallelle moslimmaatschappij en een stapsgewijze islamificering van Europa, en halen daarbij concrete voorbeelden aan. Het boek laat zien dat de wereldwijde commotie rond de Deense cartoons in dit opzicht een historische waterscheiding was en dat na‹eve politici en opinieleiders - door de auteurs na‹visten gedoopt - heel weinig hebben begrepen van het gevaar dat het islamisme vormt voor moslims, voor niet-moslims en voor de hele vrije wereld. Daarmee vormen ook deze na‹visten, zo betogen de auteurs, onbedoeld een niet gering gevaar.

Wil je het boek lezen?Islamisten en Naïvisten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Jespersen. Lezen Islamisten en Naïvisten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN