Lente Van Glas

Lente Van Glas - Christine Otten | Fthsonline.com

... Glas Van Lent, Antwerpen. Diensten en producten: Deuren, Dubbele beglazing, Glazen deuren, Glazeniers, Hoogrendementsbeglazing, Ramen, Veiligheidsglas, ... Openingsuren Glashandel Van Lent Ekeren Leugenberg 74B ... ... De openingsuren van Glashandel Van Lent in Ekeren (Antwerpen) met adres Leugenberg 74B. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de Glashandel Van Lent in Antwerpen. Deze winkel is geplaatst in de categorie Glazenmakers. Glass noodles, ook wel vermicelli noodles, zijn heel dunne, doorzichtige sliertjes gemaakt van het zetmeel van de mungboon. Overigens worden ze pas na ... Glas - Lente-akkoord ... . Glass noodles, ook wel vermicelli noodles, zijn heel dunne, doorzichtige sliertjes gemaakt van het zetmeel van de mungboon. Overigens worden ze pas na het wellen in heet water zo doorzichtige als glas, voordien zijn ze gewoon wit. Een aantal van jullie zullen nu denken: mungbonen, die ken ik niet. Foto van bos in de lente op glas - Uitstekende kwaliteit - Snelle levering - Voordelige prijs - Bestel deze decoratie vandaag nog op FotoCadeau.nl! De locatie van het glas (op steiger of vanaf straatniveau) Eigen steiger/hoogwerker plaatsen of gebruik maken van de reeds aanwezige steiger of hoogwerker van bijvoorbeeld de schilder; Klimaat; lente is ideaal, hoogzomer is warm maar goed te doen, werken in herfst en vooral winter vereist inpakwerk met plastic en heaters....

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Otten
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
Lente Van Glas.pdf

OMSCHRIJVING

'Judith Vega kon zich niet precies herinneren hoe de vader van haar kind eruitzag. Hij had dun blond haar en hij droeg een bril, dat wist ze nog. En ze wist ook dat hij ongeveer even lang was als zij en een beetje gezet. Voor de rest kon Tim Verlaine iedereen zijn. Misschien kwam het daardoor dat ze hem zo dikwijls in een flits voorbij zag lopen of fietsen, terwijl ze wist dat hij het onmogelijk kon zijn want hij woonde in Brussel en niet in Amsterdam.Ze dacht zelden aan hem of aan hun ontmoeting ruim een jaar geleden maar soms, wanneer ze op een mooie dag met Eva in het park wandelde en het zonlicht scherp en hard was waardoor alles er onwerkelijk echt uitzag, zag ze opeens Brussel voor zich zoals ze dat toen had gezien, op die ongewoon warme zaterdagmorgen in februari. Een graad of vijftien, zestien was het geweest en ze had een zware leren jas aan omdat het de dagen ervoor nog koud was en regende. Ze was op weg naar het station. Het was heel vroeg en er waren nauwelijks mensen op straat. De vroege zon kleurde de stad geel en er hing een vochtige nevel in de straten.Dan hield het meestal op. Ze zag nooit meer dan een glimp van Brussel, maar misschien kwam dat omdat ze nooit eerder in de stad was geweest. En daarna ook niet meer. Een enkele keer probeerde ze de herinnering compleet te maken, met Tim erbij en het concert en wat er daarna was gebeurd in het hotel, maar het lukte haar nooit. Dan gleed de stad met de vochtige, zonnige straten en het gele licht vanzelf uit haar gedachten en dan was het weg.'Zo begint de nieuwe roman van Christine Otten. Een spannend en mysterieus verhaal over een jonge vrouw, verborgen herinneringen en een obsessieve liefde voor muziek.

Wil je het boek lezen?Lente Van Glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Otten. Lezen Lente Van Glas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN