Zondagavond

Zondagavond - Vonne van der Meer | Fthsonline.com

...ldus militaire zegslieden. NRC, 1995. Lydia, die grote automatiseringsprojecten doet, heeft al tijden maagpijn ... Zondagavond || Vonne van der Meer ... . Op zaterdag trekt het een beetje weg, maar zondagavond begint het weer. Intermediair, 2002. nu zondagavond, en dan het seizoen er op kan mooi de maandag avond er aan toe gevoegd worden wat fox betreft, dit doen ze in het buitenland immers ook. Zondagavond is Postcode Loterij-avond! Met maar liefst drie tv-programma's 'Postcode Loterij Miljoenenjacht', 'Eén tegen 100' en 'Kanjers van Goud' is er voor ieder wat wils op de buis. Komend seizoen krijgt de eredivisie voor het eerst te maken met competitiewedstrijden op zondagavond 20.00 u ... bol.com | Zondagavond, Vonne van der Meer | 9789025437787 ... ... . Komend seizoen krijgt de eredivisie voor het eerst te maken met competitiewedstrijden op zondagavond 20.00 uur. Dat bevestigen bronnen rondom de Eredivisie CV. Het zou gaan om achttien duels, met ... zondagavond I zondagavond zelfst.naamw. [tijdrekening] de latere uren van de zondag Voorbeeld: `We hebben die hele zondagavond in het ziekenhuis doorgebracht. ` III zondagavond bijwoord [tijdrekening] op de avond van de zondag Voorbeeld: `Kun je zondagavond ook komen? ` Bron: Wikiw... A'DAM toren zondagavond getroffen door stroomstoring. In de wijk Overhoeks aan het IJ in Noord, postcodegebied 1031KD, is zondagavond de stroom uitgevallen....

INFORMATIE

AUTEUR
Vonne van der Meer
DIMENSIE
8,79 MB
BESTANDSNAAM
Zondagavond.pdf

OMSCHRIJVING

Plaats van handeling: een appartement aan de Churchilllaan in Amsterdam. Tijd: september, begin jaren negentig. Personages: Robert Blauwhuis, weduwnaar; Freeke, zijn dochter; Mila Salomons, de vrouw die hij in de oorlog in veiligheid heeft gebracht. De vrouwen mijden elkaar als waren zij rivalen in de liefde. 'Je kunt je dankbaarheid niet in een gat gooien,' schrijft Robert in een brief aan zijn dochter. Hij heeft zijn leven lang verzwegen wat er gebeurd is toen hij als tweeën twintigjarige student Mila, toen nog een baby, naar een onderduikadres bracht. Door een gelukkige samenloop van omstandigheden - 'of moet ik het een wonder noemen? ' - heeft hij haar kunnen redden. Op een zondagavond lukt het hem eindelijk zich uit te spreken. Hij beseft nog maar nauwelijks wat hij al pratende heeft ontdekt, als hem iets overkomt wat hem opnieuw de mond snoert. Dan zijn de vrouwen aan elkaar overgeleverd, en hij aan hen. Zondagavond is tevens verkrijgbaar in een gebonden editie en als luisterboek, voorgelezen door de auteur.

Wil je het boek lezen?Zondagavond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vonne van der Meer. Lezen Zondagavond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN