De eieren van Fabregas

De eieren van Fabregas - Gilbert Keyzer | Fthsonline.com

...oor een man met een monsterlijk uiterlijk ... Cesc Fàbregas - Wikipedia ... . Samenvatting De eieren van Fabregas gaat over een uit de hand gelopen, nachtelijk zwembadfeestje van studenten en de gevolgen daarvan. Een van de hoofdpersonen is een schrijver, die op onderzoek uitgaat naar twee moorden, gepleegd door een man met een monsterlijk uiterlijk. Op 9 maart 2020 is de roman: De eieren van Fabregas verschenen, van de Almeerse auteur Gilbert Keyzer. ISBN: 9789402165623 Aantal pagina's: 15 ... Ons Almere - Boek: De eieren van Fabregas ... . ISBN: 9789402165623 Aantal pagina's: 156 Prijs: € 17,90 Verkrijgbaar o.a. bij Bol.com en Bravenewbooks. De eieren van Fabregas. De eieren van Fabregas gaat over een uit de hand gelopen, nachtelijk zwembadfeestje van studenten en de gevolgen daarvan. Een van de hoofdpersonen is een schrijver, die op onderzoek uitgaat naar twee moorden, gepleegd door een man met een monsterlijk uiterlijk. De eieren van Fabregas. 1. Tijdens een lauwe zomernacht wandelden vier studenten door een villawijk. Trottoirs ontbraken. Als bewoner reed men in dit soort buurten bij de villa vandaan of ernaar toe. Voetgangers, postbodes uitgezonderd, werden in deze domein...

INFORMATIE

AUTEUR
Gilbert Keyzer
DIMENSIE
7,14 MB
BESTANDSNAAM
De eieren van Fabregas.pdf

OMSCHRIJVING

De eieren van Fabregas gaat over een uit de hand gelopen, nachtelijk zwembadfeestje van studenten en de gevolgen daarvan.Een van de hoofdpersonen is een schrijver, die op onderzoek uitgaat naar twee moorden, gepleegd door een man met een monsterlijk uiterlijk.

Wil je het boek lezen?De eieren van Fabregas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gilbert Keyzer. Lezen De eieren van Fabregas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN