Dominicus reeks costa rica

Dominicus reeks costa rica - Linda O'Bryan | Fthsonline.com

...gidsen ; overige landen, Gidsen en kaarten, Costa Rica, Reisgidsen Taal Nederlands Ook beschikbaar als E-book Serie Dominicus reeks Versie Zesde druk Uitgever Uitgeverij J ... Dominicus - Costa Rica door Linda O'Bryan vanaf 28 mei ... ... .H.Gottmer/H.J.W. Becht BV, Haarlem Dominicus reisgidsen ; Dominicus reisgidsen . Nieuwe druk Dominicus reisgids Marokko . Hoera, er is weer een nieuwe druk van onze Dominicus reisgids Marokko! Deze gids is weer in een fris jasje gestoken zodat jij onbezorgd op avontuur kunt gaan in dit prachtige land. Lees meer... Herdrukken van ABC ... Costa Rica wordt aanzien als een van de allermooiste tropische bestemmingen. Dat we het met zijn allen nog niet overspoeld hebben, da ... Vind dominicus | Midden-Amerika in Reisgidsen op Marktplaats ... . Lees meer... Herdrukken van ABC ... Costa Rica wordt aanzien als een van de allermooiste tropische bestemmingen. Dat we het met zijn allen nog niet overspoeld hebben, daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Mocht je deze Latijns-Amerikaanse parel willen bezoeken, dan biedt deze Dominicus-gids een uitstekende en zeer informatieve leidraad. Op zoek naar artikelen van Linda O'Bryan? Artikelen van Linda O'Bryan koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Reisgids Costa Rica - Dominicus. Uitgeverij dominicus - vijfde druk 2012 - 261 paginas evt. Verzendkosten zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda O'Bryan
DIMENSIE
12,49 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus reeks costa rica.pdf

OMSCHRIJVING

Costa Rica, een vakantiebestemming in Midden-Amerika, is bij uitstek geschikt voor de natuurliefhebber en de actieve toerist. Een groot deel van het land bestaat uit beschermde natuurgebieden: tropische regenwouden, nevelwouden, savanne, kustlandschappen, bergketens met actieve en sluimerende vulkanen van ongeveer 3000 m hoog. De natuurgebieden kunnen via uitstekende wandelwegen, over de rivieren in kano´s, kajaks of rafts, via spectaculaire hangbruggen in de boomtoppen of door een duikbril worden bezichtigd. Het gemak waarmee je de tropische natuur kunt bewonderen, is de sleutel tot het toeristische succes van Costa Rica. Het land is iets groter dan Nederland en de afstanden zijn er gering; je kunt dus in vrij korte tijd van afwisselende landschappen en van de rijke flora en fauna genieten. Of het nu gaat om apen, luiaards, neusberen, krokodillen, felgekleurde vogelsoorten of bonte vlinders, iedere toerist keert terug met enthousiaste verhalen over de diverse diersoorten die tijdens de reis door Costa Rica werden gesignaleerd. En aangenaam ontspannen kun je aan fantastische palmenstranden naar keuze aan de Caribische kust of aan de Stille Oceaan, waar massatoerisme nog een onbekend fenomeen is.Linda O´Bryan (neerlandica) en Hans Zaglitsch (fotograaf) zijn echte Latijns-Amerika-fans. Ze schreven onder meer de Dominicus-reisgidsen Venezuela / Isla Margarita en De wereld van de Maya´s.

Wil je het boek lezen?Dominicus reeks costa rica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda O'Bryan. Lezen Dominicus reeks costa rica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN