De dode hoek van klimaatmodellen

De dode hoek van klimaatmodellen - Jac B. Nijssen | Fthsonline.com

... noodtoestand moeten uitroepen, maar ze weten niet waarheen ... De dode hoek in het verkeer | Veilig Verkeer Nederland ... . Energie speelt zo'n hoofdrol in al onze wisselwerkingen dat ze die niet willen limiteren. Bestel De dode hoek van klimaatmodellen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Jac B. Nijssen De dode hoek van klimaatmodellen Gedrukt boek Kritiek op de gangbare klimaatmodellen en klimaatpolitiek, die geen rekening houden met de invloed van de maatschappij en menselijk gedrag. De dode hoek van klimaatmodellen. Het is crisis. De klima ... De dode hoek van klimaatmodellen Nijssen, Jac B. bij ... ... . De dode hoek van klimaatmodellen. Het is crisis. De klimaatsituatie wordt uiterst zorgelijk. De politici zouden de noodtoestand moeten uitroepen, maar ze weten niet waarheen. Energie speelt een zodanige hoofdrol in al onze wisselwerkingen dat ze die niet willen limiteren. Hell no!! Dus probeert men de energievoorziening uitstootloos te maken terwijl de economie op volle snelheid door jakkert. Het is crisis. De klimaatsituatie wordt uiterst zorgelijk. De politici zouden de noodtoestand moeten uitroepen, maar ze weten niet waarheen. Energie speelt een zodanige hoofdrol in al onze wisselwerkingen dat ze die niet willen limiteren. Hell no!! Dus probeert men de energievoorziening uitstootloos te maken terwijl de econ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jac B. Nijssen
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
De dode hoek van klimaatmodellen.pdf

OMSCHRIJVING

Het is crisis. De klimaatsituatie wordt uiterst zorgelijk. De politici zouden de noodtoestand moeten uitroepen, maar ze weten niet waarheen. Energie speelt een zodanige hoofdrol in al onze wisselwerkingen dat ze die niet willen limiteren. Hell no!! Dus probeert men de energievoorziening uitstootloos te maken terwijl de economie op volle snelheid door jakkert. Een gokje, maar de containers, die moeten erdoor, wat er ook in zit! In dit boek wordt een totaal ander klimaat-antwoord beredeneerd door diep in te gaan op het maatschappelijk krachtenspel waarbinnen de vraag naar energie wordt gegenereerd. Dat antwoord is 100% veiliger dan de waaghalzerij waartoe wij nu door de illusie-fabrieken binnen elke branche worden verleid. Ze voeden en stimuleren onze energie-verslaving met steeds aantrekkelijker speeltjes en modellen, en beloven nog betere en schonere daarachter, en daarachter. Maar in die puur technische race naar voren is niet ingecalculeerd dat extreem innoveren de vraag naar energie wereldwijd dusdanig aanwakkert dat het gebruik van fossiel alleen maar zal toenemen. Hun antwoord vermindert de onderlinge dependenties niet, en blust de wedstrijd niet. We zullen veel dieper in ons eigen vlees moeten snijden. De handen moeten nu van fossiel af, anders gaan we binnen vijf jaar door de rode streep, en hebben we niks meer te willen.

Wil je het boek lezen?De dode hoek van klimaatmodellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jac B. Nijssen. Lezen De dode hoek van klimaatmodellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN