Eilandvrouw

Eilandvrouw - Margareth Hol | Fthsonline.com

...Louise is mijn tweede naam en die wilde ik ook graag eens gebruiken ... Eilandvrouw - Preview by VanDorp Uitgevers - Issuu ... . Mijn debuut was daarvoor de ideale aangelegenheid.' 2013. Koop nu Eilandvrouw van Margareth Hol bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Eilandvrouw (e-boek) door Margareth Hol, EAN 9789461852250. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Free 2-day shipping. Buy Eilandvrouw - eBook at Walmart.com De eilandvrouw in het paars komt verontwaardigd op mij af gelo ... Eilandvrouw - Margareth Hol "Dit boek zet aan tot nadenken ... ... .com De eilandvrouw in het paars komt verontwaardigd op mij af gelopen wanneer ze denkt dat ik haar fotografeer. Woeste kreten vullen deze verder rustige morgen op de zeebodem, alleen in de verte klinkt ander gebulder; dat van de golven. Eilandvrouw is een indrukwekkend verhaal over haar zoektocht. Margareth Hol werkte jarenlang in het onderwijs in de stad Utrecht voor ze met haar echtgenoot emigreerde naar Ierland. Tegenwoordig woont Margareth op een eiland voor de Portugese kust. Eilandvrouw - Margareth Hol "If you keep doing what you're doing, you keep getting what you're getting!." Auteur: Margareth Hol Uitgever: Village Nederlands 1e druk 9789461852243 Paperback 136 pagina's De achterflap "Ik doe wat ik moet doen, maar om nu te zeggen dat ik het leven echt leef, nee....

INFORMATIE

AUTEUR
Margareth Hol
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Eilandvrouw.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik doe wat ik moet doen, maar om nu te zeggen dat ik het leven echt leef, nee. Het is meer bestaan.'In dit autobiografische verhaal gaat een in Ierland wonende weduwe na het verlies van haar man op zoek naar een manier om haar leven weer inhoud te geven. Via de non Gaile raakt zij in de ban van Gevion, de stichter van een religieuze orde. Gesteund door de mystiek en de magie van de natuur die ook in het hedendaagse leven nog steeds te vinden blijkt, weet de eilandvrouw haar leven weer op te pakken. Ze leert los te laten en te springen. Eilandvrouw is een indrukwekkend verhaal over haar zoektocht.Margareth Hol werkte jarenlang in het onderwijs in de stad Utrecht voor ze met haar echtgenoot emigreerde naar Ierland. Tegenwoordig woont Margareth op een eiland voor de Portugese kust.

Wil je het boek lezen?Eilandvrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margareth Hol. Lezen Eilandvrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN