Holocaust

Holocaust - Guido Knopp | Fthsonline.com

... Smith, L., Vergeten stemmen van de Holocaust, p ... Holocaust (1978) - MovieMeter.nl ... . 132. 9 - Alleen het protest aan de Rosenstrasse 2-4 in Berlin-Mitte is bekend, maar van een algemeen protest tegen de deporatie van de Joden was hier geen sprake. Een van de meest indrukwekkende monumenten van Berlijn vind ik persoonlijk het Holocaust-Mahnmal (ookwel Holocaust-Denkmal). Het monument is in 2005 geopend om de Joodse bevolking die in de Tweede Wereldoorlog is vermoord te herdenken. Het monument bestaat uit een groot aantal beto ... Holocaust - Wikipedia ... . Het monument bestaat uit een groot aantal betonnen blokken waar je doorheen kunt lopen. Als je langs de blokken loopt, zou je het […] Holocaust museum, any of several educational institutions and research centers dedicated to preserving the experiences of people who were victimized by the Nazis and their collaborators during the Holocaust. Notable Holocaust museums include Yad Vashem in Jerusalem and the United States Holocaust Memorial Museum. Holocaust definition, a great or complete devastation or destruction, especially by fire. See more....

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Knopp
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
Holocaust.pdf

OMSCHRIJVING

Vijfenzestig jaar geleden kwam er een einde aan de Holocaust, de uitroeiing van de Europese Joden door de nazi's. Dit boek geeft een indrukwekkend beeld van een zesmiljoenvoudige moord.Dit boek is de weergave van het onderzoek voor een zesdelige documentaireserie, die wereldwijd is uitgezonden. Twee jaar lang hebben de onderzoekers van teamleider Guido Knopp in meer dan vijftig archieven naar materiaal gezocht.Daarbij zijn nieuwe bronnen ontdekt en gaven nieuwe getuigenissen een andere kijk op gebeurtenissen. Er is gebruik gemaakt van gesprekken met vele Joodse ooggetuigen: overlevenden die aan het eind van hun leven voor het eerst de kracht vonden om getuigenis af te leggen. De serie en het boek stonden onder supervisie van de beroemde nazi-jager Simon Wiesenthal.

Wil je het boek lezen?Holocaust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Knopp. Lezen Holocaust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN