In de spreekkamer van de psychiater

In de spreekkamer van de psychiater - Rene Kahn | Fthsonline.com

...ater. De diagnose a vue, die zich aanvankelijk in het begin van elk verhaal opdringt, maakt na enige tijd plaats voor de uiteindelijke diagnose ... In de spreekkamer van de psychiater - René Kahn ... ... . In de spreekkamer van de psychiater is het verhalenboek van een specialist, waarin de vreugde en het verdriet van patiënten tastbaar worden gemaakt. Over de auteur René Kahn. René Kahn is (1954) is hoogleraar psychiatrie bij het UMC Utrecht Hersencentrum en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen. De Spreekkamer en het Corona-virus 24 maart 2020 Het Corona-virus vraagt van iedereen maatregelen om de kans op verdere besmetting zo klein m ... Meekijken in de spreekkamer van een psychiater - Boeken ... ... . De Spreekkamer en het Corona-virus 24 maart 2020 Het Corona-virus vraagt van iedereen maatregelen om de kans op verdere besmetting zo klein mogelijk te maken. Tegelijk willen we dat de zorg voor allen die dat nodig hebben, doorgaat. Binnen de Spreekkamer hebben we daarom de volgende afspraken gemaakt: Alle patiënten die nu in behandeling zijn zullen met hun eigen behandelaar afspraken maken ... In het deze week verschenen In de spreekkamer van de psychiater beschrijft hij aan de hand van negen gevallen een aantal belangrijke psychiatrische stoornissen en hun behandeling. Hij beschrijft een gebogen, schuifelende en sombere man die zo luid zucht onder zijn loodzware depressie, dat de buren hem door de muren kunnen horen. De 48 % van de Nederlandse bevolking die in behandeling is geweest, 800.000 opnames ieder jaar met een jaarlijks zorgbudget hiervoor van slechts 3,5 miljoen. Dit is geen zorg, dit is onderdrukking ! Deze sektueuze detentie instelling hoort op te houden te bestaan en schadevergoeding te betalen en haar schuld te erkennen voor alle levens die het verwoest heeft ! 17...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Kahn
DIMENSIE
8,99 MB
BESTANDSNAAM
In de spreekkamer van de psychiater.pdf

OMSCHRIJVING

Eén op de vijf Nederlanders lijdt aan eenpsychiatrische ziekte. Toch weten de meestemensen weinig van psychiatrie. Wat vooreen vak is het? Hoe werken psychiaters? Watzijn psychische ziekten? René Kahn neemt de lezer mee naar hetwerkterrein van de psychiater; naar zijnwerkkamer, de straat, de eerste hulp, deverpleegafdeling, de intensive care en deoperatiekamer. Hij bespreekt verschillendeziekten waaronder depressies, psychoses,verslavingen en angststoornissen. Psychiatrische patiënten zijn mensen metechte ziekten, die vaak beter worden, maarsoms ook niet. Hun aandoeningen zijn hetgevolg van het orgaan dat hun gedrag engevoelens stuurt, de hersenen. De oorzaakvan de ziekte moet soms ook met behulpvan lichamelijk onderzoek, bloedtesten enscans worden opgehelderd. De behandelingdie volgt moet aan wereldwijd geldenderegels voldoen en is vaak succesvol. In de spreekkamer van de psychiater is hetverhalenboek van een specialist waarin devreugde en het verdriet van patiëntentastbaar worden gemaakt.

Wil je het boek lezen?In de spreekkamer van de psychiater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Kahn. Lezen In de spreekkamer van de psychiater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN