Dader [on]bekend

Dader [on]bekend - Chantal Werkendam | Fthsonline.com

...e zin van het woord een ongepolijst inkijkje in de wereld van pubers ... Dader bekend, maar niet vervolgd. Hoe kan dat? - NRC ... . Een wereld die zich voor een groot deel online afspeelt en waarin je razendsnel kunt worden gemaakt of gebroken. De dader van de kippenroof bij Sunflowers Ranch is bekend: het is een vos. VIDEO ARNHEM/ELDEN - Een vos heeft zijn tanden in één van de kippen van de Sunflowers Ranch in Elden gezet. Op ... Indien de dader bekend is kunt u deze aansprakelijk stellen voor het ontstaan van de auto. Indien u beschikt over een rechtsbijstandverzekering kan deze de d ... Vandalisme | politie.nl ... . Indien u beschikt over een rechtsbijstandverzekering kan deze de dader aansprakelijk stellen. U kunt in dit geval gebruik maken van een volledige rechtsbijstandverzekering maar eventueel ook de rechtsbijstanddekking op uw autoverzekering. Dader bekend. Als u geluk heeft, laat degene die schade aan uw geparkeerde auto aanricht een briefje achter of kunt u op een andere manier de dader achterhalen. De schade kan dan verhaald worden op de verzekering van deze dader. Als de dader de schade met een voertuig heeft veroorzaakt, kan de schade verhaald worden op de verzekering van dit ... 'Dader van verkrachting meisje (6) is bekend in Ede' Update De politie is nog steeds op zoek naar een jonge man, die in april van dit ...

INFORMATIE

AUTEUR
Chantal Werkendam
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Dader [on]bekend.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van de 21-jarige Chantal verandert in januari 2015 in haar worst nightmare. Een gelekt seksfilmpje, waarin ze met haar ex-vriendje te zien is, wordt op een fake Facebookaccount geplaatst. De expliciete beelden weten zich in no time als een olievlek over zo ongeveer heel Nederland te verspreiden. Het leed is geleden.Het bloed trekt uit mijn hoofd weg en het zweet breekt me uit. Ik ga rechtop in bed zitten en hoor mijn ademhaling versnellen. Ik open mijn eigen Facebookpagina en zie daar niets bijzonders. Heel kort, voor een paar seconden hooguit, denk en hoop ik dat het allemaal wel meevalt. Dat het niet zo erg is als ik net gezien heb. Maar als ik zoek op 'Chantal Werkendam' weet ik dat die hoop vergeefs is.Chantal is slachtoffer geworden van wraakporno. Seksueel getint beeldmateriaal is zonder haar medeweten en toestemming verspreid op het internet, met desastreuze gevolgen voor haar. Wat volgt is een heftige strijd om de dader of daders op te sporen. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries maakte zich hard voor deze zaak in zijn programma "Internetpesters Aangepakt' en staat Chantal ook later in het traject bij. DADER (ON)BEKEND is onmisbaar leesvoer voor iedere tiener, maar biedt ook ouders, docenten en hulpverleners in de breedste zin van het woord een ongepolijst inkijkje in de wereld van pubers. Een wereld die zich voor een groot deel online afspeelt en waarin je razendsnel kunt worden gemaakt of gebroken.Journalist Hester Zitvast (1977) interviewde Chantal en tekende in samenwerking met haar het verhaal op.

Wil je het boek lezen?Dader [on]bekend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chantal Werkendam. Lezen Dader [on]bekend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN