Frans voor Dummies

Frans voor Dummies - Dominique Wenzel | Fthsonline.com

...t, of gewoon de beginselen van het Frans wilt oppikken, dit boekje biedt voor elk wat wils ... Bureau ISBN - Frans voor Dummies ... . Geschreven bij De kleine Frans voor Dummies. Het is handig in de omgang, en de uitleg is zeer goed en ook hoe je het moet uitspreken. Goede onderverdeling ook zodat je snel het gezochte word of zin kunt terug vinden. Geschreven bij De kleine nederlands voor Dummies. Dit boekje heb ik een tijdje geleden besteld, omdat ik toch moeite heb met de Nederlandse taal. Ben nooit een kei geweest met bijvoeglijke naamwoorden, persoonsvormen etc. Maar sinds d ... Boek: Frans voor dummies | boeken-voordummies.jouwweb.nl ... . Ben nooit een kei geweest met bijvoeglijke naamwoorden, persoonsvormen etc. Maar sinds dat ik dit boekje van Dummies heb, begrijp ik mijn docent ook veel beter. Hoe leer je zelf Frans? Begin met een eenvoudige en gratis online cursus! We hebben een objectieve en efficiënte benadering gekozen om een taal gemakkelijk en snel te leren spreken: we raden u aan om te beginnen met het onthouden van woorden, zinnen en praktische uitdrukkingen die u in het dagelijks leven kunt gebruiken en die nuttig zullen zijn bij het reizen. Op een gemakkelijke manier de Franse werkwoordstijden onder de knie krijgen De complexe werkwoordsvormen maken het Frans een lastige taal; veel mensen ervaren juist in dit onderdeel problemen. Met de pocketeditie van Franse werkwoorden voor Dummies word je wegwijs uit de verwarrende regels, ingewikk Frans is natuurlijk de taal van de leifde, en met het boek "Frans voor dummies" wordt u stap voor stap geleerd om deze taal te leren. Erg handig voor als u bijvoorbeeld veel op zakenreis moet naar Frankrijk, of gewoon als toerist. 'Frans voor Dummies' door Dodi-Katrin Schmidt, Michelle Williams, Dominique Wenzel - Onze prijs: €27,99 - Direct te downl...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Wenzel
DIMENSIE
3,77 MB
BESTANDSNAAM
Frans voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Frans voor Dummies 2e druk is een boek van Dominique Wenzel uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789043016841 Met deze geweldige gids leer je op eenvoudige wijze Frans spreken. Of je nu student of toerist bent of gewoon de beginselen van het Frans wilt oppikken; dit boek heeft voor elk wat wils.En niet alleen de taal komt aan bod, ook de Franse cultuur is niet vergeten. Je krijgt leuke tips voor een weekendje Parijs, handige weetjes voor als je een huis in Frankrijk wilt kopen en je leest over de beste Franse films en boeken.Met het rode inlegvel kun je - als je er zin in hebt! - ook nog eens op een makkelijke manier Franse woordjes leren. Ga dus snel aan de slag met deze geheel herziene versie van Frans voor Dummies. Bonne chance!

Wil je het boek lezen?Frans voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Wenzel. Lezen Frans voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN