Greep Op Hoofdpijn

Greep Op Hoofdpijn - Marjolijn Sorbi | Fthsonline.com

...elden van klachten waarvoor u bij ons behandeld kunt worden ... Greep op hoge bloeddruk en hoofdpijn... - Energetix ... ... . boek greep op hoofdpijn. ... Interessante boeken over hoofdpijn We hebben voor u op onze website zoveel mogelijk relevante informatie verzameld over spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, medicijn afhankelijke hoofdpijn, aangezichtspijn, hormonale hoofdpijn en combinaties van soorten hoofdpijn. Boek greep op hoofdpijn. Home / Ook interessant / Interessante boeken / Boek greep op hoofdpijn. Boek greep op hoofdpijn redactie. Zoeken naar: ... Reques ... Hoofdpijn door stress herkennen en verhelpen - Startpagina ... ... . Boek greep op hoofdpijn redactie. Zoeken naar: ... Request PDF | On Jan 1, 2000, M.J. Sorbi and others published Greep op Hoofdpijn. Therapeutenhandleiding | Find, read and cite all the research you need on ResearchGate Door je op deze zaken te richten, pak je de behandeling van je hoofdpijn structureel en in de basis aan. Omdat zowel de verschijnselen als de factoren per persoon verschillen, is het belangrijk om goed te kijken naar jouw specifieke situatie. Greep op hoge bloeddruk en hoofdpijn. Sinds geruime tijd lijd ik - veroorzaakt door stress - regelmatig aan heftige migraineaanvallen en hoge bloeddruk. Vrienden en kennissen hadden mij allang op de indrukwekkende werking van magneetsieraden gewezen...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolijn Sorbi
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Greep Op Hoofdpijn.pdf

OMSCHRIJVING

"Hoofdpijn is een veel voorkomend gezondheidsprobleem en kan ingrijpende gevolgen hebben voor de kwaliteit van leven. Meer dan één op de tien Nederlanders heeft last van de een of andere vorm van hoofdpijn. Deze kan extreem pijnlijk zijn en de dagelijkse bezigheden steeds opnieuw en in ernstige mate verstoren. Dit kan een gevoel van machteloosheid geven, plannen bederven en toekomstverwachtingen onzeker maken. Als u last van hoofdpijn heeft dan kan deze cursus uitkomst bieden. ""Greep op hoofdpijn"" geeft aan hoe men migraine en spanningshoofdpijn stap voor stap te lijf kan gaan. Het is ontwikkeld voor iedereen met chronische hoofdpijn en mengvormen van beide hoofdpijnsoorten. De beschreven trainingen en speciale vaardigheden kunnen helpen de frequentie en de intensiteit van hoofdpijnklachten aanzienlijk te verminderen. Naast deze trainingen bevat Greep op hoofdpijn voorlichting over pijn en stress, uitgebreid materiaal voor zelfregistratie en informatie over het bevorderen van een gezonde leefstijl."

Wil je het boek lezen?Greep Op Hoofdpijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolijn Sorbi. Lezen Greep Op Hoofdpijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN