Van de Noordkaap terug naar huis

Van de Noordkaap terug naar huis - Tinie Hoek | Fthsonline.com

...is hét item op je bucketlist. Voor veel motorrijders is het 't hoogtepunt van een avontuurlijke 'grand tour' door heel Scandinavië ... Dertiendaagse rally naar Noordkaap voor Glazen Huis ... . In Noorwegen langs de fjordenkust omhoog en dan via Finland en Zweden weer terug naar huis bijvoorbeeld. Of juist andersom. Van de Noordkaap terug naar huis Het doel is bereiktmaar de vakantie is nog niet voorbij. Dit boekje is een vervolg op 'Naar de Noordkaap' en begint op de zestiende dag dat we onderweg zijn. We hebben de Noordkaap bezocht en het voelt alsof de vakantie voorbij is. Het lijkt alsof de wereld hier ophoudt. De snijdende win ... PDF Van de Noordkaap terug naar huis - Amazon S3 ... . We hebben de Noordkaap bezocht en het voelt alsof de vakantie voorbij is. Het lijkt alsof de wereld hier ophoudt. De snijdende wind beneemt je de adem. Besneeuwde bergen, wolken in allerlei tinten en het woeste water maken de wandeling tot een poolexpeditie. Het uitzicht is om stil van te worden. De Noordkaap, daar moet je ooit in je leven hebben gestaan. "Ik kan tevreden terug naar huis!" Van de Noordkaap terug naar huis. Omschrijving: Dit boekje is een vervolg op 'Naar de Noordkaap' en begint op de zestiende dag dat we onderweg zijn. We hebben de Noordkaap bezocht en het voelt alsof de vakantie voorbij is. Via Finland, Zweden en een bezoek aan het mooie Zweedse eiland Ã-land, ... Terug naar huis. Met veel geluk heeft u op Noordkaap de middernachtzon kunnen aanschouwen. Maar nu moet u gaan beslissen over de terugtocht. Heeft u niet veel tijd dan kan dat over Zweden. Bijvoorbeeld de E4 noordwaarts en de E45 zuidwaarts. U heeft dan ook de tijd om eens een dagje aan zee te zitten, te winkelen of te lanterfanten. Deze zomer fiets ik de NSCR in Zweden en Noorwegen en vervolgens van Bergen naar de Noordkaap. Ben wat aan het puzzelen over de terugreis. De Hurtigruten (postboot/veerboot langs de Noorse kust) zou een optie zijn, maar om van de Noordkaap naar het eerste treinstation in Noorwegen te reizen zou dat ruim 600 euro ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tinie Hoek
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
Van de Noordkaap terug naar huis.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boekje is een vervolg op 'Naar de Noordkaap' en begint op de zestiende dag dat we onderweg zijn. We hebben de Noordkaap bezocht en het voelt alsof de vakantie voorbij is.Via Finland, Zweden en een bezoek aan het mooie Zweedse eiland Öland, rijden we naar huis, naar Appingedam. De terugweg inspireert tot beschouwingen over het leven en de natuur. Öland inspireert tot het maken van prachtige foto's en gedichten.

Wil je het boek lezen?Van de Noordkaap terug naar huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tinie Hoek. Lezen Van de Noordkaap terug naar huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN