Voorbij hemel en aarde

Voorbij hemel en aarde - Zeppa | Fthsonline.com

...erken. Voorbij hemel en aarde Zeppa. 1. Verschenen in 1999 bij Uitgeverij Atlas Contact b ... PDF Op zoek naar visionaire toekomstbeelden. Bijbels Museum en ... ... .v. Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Reizen & Talen, Literaire non-fictie Aantal pagina's 317 Uitgeverij Uitgeverij Atlas Contact b.v. Laatste editie 01 mei 1999 TUSSEN HEMEL EN AARDE Dezelfde leeftijd bereiken afrekenen met het verleden voorbij gaan aan begin en einde Samen de acht maken in het bos van takken, bladeren, dennennaalden bang waren de terugweg niet te halen Jij kon nog strompelen en ik ook met jou half dragend in mijn armen naar het huis waar wij opgelucht terug kwamen Het leven lijkt wat normaler te worden. Je haalt herinneringen op en tegen beter weten in hoop je op een teken van boven. Zo'n ... Voorbij hemel en aarde | Trouw ... . Je haalt herinneringen op en tegen beter weten in hoop je op een teken van boven. Zo'n teken heb ik nooit gekregen. Geen lamp die knippert en geen windvlaag terwijl alle ramen dichtzijn. Nu geloof ik hier helemaal niet in, maar stiekem is er de hoop dat er meer is tussen hemel en aarde. Voorbij hemel en aarde | ISBN 9789045002453 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Zeppa
DIMENSIE
6,84 MB
BESTANDSNAAM
Voorbij hemel en aarde.pdf

OMSCHRIJVING

Bhutan is een klein boeddhistisch koninkrijk in de oostelijke Himalaya dat eeuwenlang van de buitenwereld afgesloten is geweest. De bevolking is grotendeels van Tibetaanse oorsprong en de taal is verwant aan het klassiek Tibetaans. Het land is bergachtig en zeker zo mysterieus als Tibet. Tot voor zeer kort was er werkelijk niets over Bhutan bekend. Jarnie Zeppa arriveerde een aantal jaren geleden op het vliegveld van de hoofdstad Paro om als vrijwilligster te gaan werken. Ze was gewapend met niet meer kennis dan men in een paar dagen in een bibliotheek kan opdoen. Inmiddels is zij met een Bhutaan getrouwd en heeft zij meer dan enige westerling de mogelijkheid zich te verdiepen in het land en zijn zeden en gewoonten. Buitengewoon levendig doet zij in Voorbij hemel en aarde verslag van haar ervaringen, waardoor ook de lezer voor het eerst een kans krijgt binnen te dringen in dit hooggelegen koninkrijk.

Wil je het boek lezen?Voorbij hemel en aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zeppa. Lezen Voorbij hemel en aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN