De bouwstenen voor een strategisch ondernemingsplan

De bouwstenen voor een strategisch ondernemingsplan - C.A. Houwer | Fthsonline.com

...lan in een A4. Je brengt je bedrijfsplan overzichtelijk in kaart met 9 bouwstenen ... Ondernemingsplan Maken Als Fundament Voor Je Bedrijf ... . Daarin beschrijf je jouw bedrijf en bijvoorbeeld het verdienmodel, de toegevoegde waarde, klanten, relaties en leveranciers. Marketing heeft een belangrijke taak bij de totstandkoming van een strategisch ondernemingsplan. Ze bepaalt mede het blikveld van de onderneming met betrekking tot de externe ontwikkelingen (macro­omgevingsfactoren) die van belang zijn. De 'business we are in' geeft een kader aan voor de SBU's (Strategische Busines ... PDF 1 Strategie - Managementboek.nl ... . De 'business we are in' geeft een kader aan voor de SBU's (Strategische Business Units) en de PMC's ... Een maand geleden ben ik begonnen met mijn ondernemingsplan. Ik had al een opzet gemaakt voor mezelf. Nu duik ik nog dieper in mijn plan en bepaal ik m'n doel en strategie. Tot zover. Ik heb de vorige keer voor mezelf op een rijtje gezet waarom ik een ondernemingsplan schrijf. En wat er in moet staan. Wat moet erin? Ga je voor jezelf beginnen of kies je voor een nieuwe strategie? Dan is het een goed idee om alles overzichtelijk op papier te zetten, aan de hand van een ondernemingsplan - ook wel businessplan of ondernemersplan genoemd. Door gebruik te maken van het Business Model Canvas zorg je ervoor dat dit geen boekwerk wordt, maar een concreet plan op één A4. Hoe de bouwstenen van een strategisch loopbaanplan overeenkomen met de elementen van een ondernemingsplan . In hoeverre is de aanpak van Life\Work Design ook toepasbaar bij het vinden van inhuuropdrachten en op termijn bij het starten van een eigen bedrijf?. Voor Niels, een van de deelnemers aan de 3-daagse training 'Bouw je ideale loopbaan', was dat een vraag waar hij graag een antwoord ... Een ondernemingsplan is een strategisch plan waarin de doelstellingen en gewenste ontwikkeling van een onderneming ... Natuurlijk is je plan u...

INFORMATIE

AUTEUR
C.A. Houwer
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
De bouwstenen voor een strategisch ondernemingsplan.pdf

OMSCHRIJVING

Als ondernemer hebt u vast een ondernemingsplan geschreven. Maar hoe lang is dat geleden? En hoe actueel is uw ondernemingsplan eigenlijk nog? Hebt u werkelijk alle plannen uitgevoerd die u destijds benoemde?Stilstand is achteruitgang, dat is voor u niets nieuws. Als ondernemer moet u constant in de toekomst kijken en op ontwikkelingen anticiperen. Een ondernemingsplan is daarbij een prima leidraad. Dit boek helpt u uw ondernemingsplan te structureren en actualiseren. Het is zeer praktijkgericht en de tips zijn dan ook direct toepasbaar, zodat u geen tijd hoeft te verliezen.

Wil je het boek lezen?De bouwstenen voor een strategisch ondernemingsplan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.A. Houwer. Lezen De bouwstenen voor een strategisch ondernemingsplan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN