Dochter van de mangroven

Dochter van de mangroven - Sarah Lark | Fthsonline.com

...eken van Leila Meacham (`Rozen , `Korenblauw , `Somerset ) en Sofia Caspari (`Het land van de koraalboom ) ... Dochter van de Mangroven | Bibliotheek Keerbergen ... . Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre s verhaal begon! Jamaica, 1753. In `Dochter van de mangroven wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (`Rozen , `Korenblauw , `Somerset ) en Sofia Caspari (`Het land van de koraalboom ). Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre s verhaal begon! Jamaica, ... bol.com | Dochter van de mangroven (ebook), Sarah Lark ... ... . Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre s verhaal begon! Jamaica, 1753. In `Dochter van de mangroven wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (`Rozen , `Korenblauw , `Somerset ) en Sofia Caspari (`Het land van de koraalboom ). Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre s verhaal begon! Jamaica, 1753. 'Dochter van de mangroven' door Sarah Lark - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Dochter van de mangroven | Lark Sarah | download | B-OK. Download books for free. Find books Dochter van de mangroven | ISBN 9789032514570 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De meeslepende roman 'Dochter van de mangroven' is het los te lezen, tweede en laatste deel in de Caraïben-reeks van bestsellerauteur Sarah Lark, na 'Het eiland van duizend bronnen'. Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Dochter van de mangroven bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. In `Dochter van de mangroven wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (`Rozen,`Korenblauw,`Somerset) en Sofia Caspari(`Het land van de koraalboom). Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre's verhaal begon! Jamaica, 1753. Deirdre, de 18-jarige dochter van Nora, is een halfbloed, een mulattin, zoals dat in 1753 op Hispaniola wordt genoemd. In die samenleving, waar nog volop slavernij is en dus een groot onderscheid tussen blank en zwart, is de etnische status van Deirdre een goed bewaard geheim; ze is immers niet meer dan een vrije slavin. De meeslepende roman 'Dochter van de mangroven' is het los te lezen, tweede en laatste de...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Lark
DIMENSIE
7,65 MB
BESTANDSNAAM
Dochter van de mangroven.pdf

OMSCHRIJVING

Bestsellerauteur Sarah Lark verkocht in Nederland en Vlaanderen al ruim 25.000 exemplaren van haar meeslepende romans over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. In `Dochter van de mangroven wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (`Rozen,`Korenblauw,`Somerset) en Sofia Caspari(`Het land van de koraalboom). Lees ook Sarah Larks `Het eiland van duizend bronnen , waarin Nora en Deirdre's verhaal begon!Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Maar mannen laten haar volledig koud, tot ze de jonge arts Victor Dufresne ontmoet. Ze trouwen en verhuizen naar Haïti, en het leven lijkt hen toe te lachen. Maar dan laat de jonge, onbezonnen Deirdre zich verleiden tot het maken van een grote fout, en opeens is ze nergens meer zeker van zelfs niet van haar leven Sarah Lark is een internationaal bestsellerauteur. Al ruim 3 miljoen lezers ontdekten haar schitterende romans over Nieuw-Zeeland (`Het land van belofte, `Het lied van de wolken,`De roep van het land) en de Caraïben (`Het eiland van duizend bronnen,`Dochter van de mangroven).

Wil je het boek lezen?Dochter van de mangroven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Lark. Lezen Dochter van de mangroven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN