Het labyrint van meneer Wolffers

Het labyrint van meneer Wolffers - Piet Meeuse | Fthsonline.com

...88026. met o.a. P.F. Thomése, Maaike Feitsma en Het labyrint van meneer Wolffers 27 mei 2014 ... Het labyrint van meneer Wolffers door Piet Meeuse ... . Schrijver P.F. Thomése praat een uur lang met Pieter van der Wielen, onder andere over de tragi-komische opera ´Laika´. En we stellen Maaike Feitsma de vraag of de Nederlandse mode-identiteit eigenlijk wel bestaat. Het labyrint van meneer Wolffers - Piet Meeuse Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering ... Het labyrint van meneer Wolffers: roman in twaalf wandelingen (Dutch Edition) - Kindle edi ... Het labyrint van meneer Wolffers - Standaard ... ... ... Het labyrint van meneer Wolffers: roman in twaalf wandelingen (Dutch Edition) - Kindle edition by Piet Meeuse. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Het labyrint van meneer Wolffers: roman in twaalf wandelingen (Dutch Edition). Get this from a library! Het labyrint van meneer Wolffers : roman in twaalf wandelingen. [Piet Meeuse] -- Een ex-sigarenwinkelier en een bejaarde ex-docent Nederlands raken met elkaar aan de praat: niet over het weer of over voetbal, maar over het fenomeen vertellen....

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Meeuse
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
Het labyrint van meneer Wolffers.pdf

OMSCHRIJVING

Bart is een montere weduwnaar van middelbare leeftijd, die zijn sigarenzaak heeft verkocht na herhaalde roofovervallen. Meneer Wolffers, een cynische mopperaar, was ooit leraar en een gevreesd criticus, tot zijn carrière om duistere redenen in het slop raakte. Ze leren elkaar kennen als Bart zich als vrijwilliger aanmeldt om regelmatig een wandeling te maken met de inmiddels hoogbejaarde Wolffers in zijn rolstoel. In sprankelende dialogen wordt het verloop van een onwaarschijnlijke vriendschap geschetst. Terwijl meneer Wolffers almaar filosofeert over het belang van verhalen, wordt Bart steeds nieuwsgieriger naar het verhaal dat de ander zo hardnekkig verzwijgt. Pas na de dood van meneer Wolffers krijgt hij de sleutel tot diens geheim in handen.Het labyrint van meneer Wolffers is een hoogst originele roman met een filosofische angel. Tegelijkertijd laat dit boek zich lezen als een reeks wandelingen door de oude binnenstad van Amsterdam, compleet met plattegrondjes.

Wil je het boek lezen?Het labyrint van meneer Wolffers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Meeuse. Lezen Het labyrint van meneer Wolffers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN