Het Professionele Groepsteam

Het Professionele Groepsteam - Jo Weijenberg | Fthsonline.com

...ewerkers die Het professionele groepsteam: een trainingsmodel voor pedagogisch medewerkers om het teamfunctioneren te verbeteren: Amazon ... Managementvaardigheden voor projectleiders · Bibliotheek ... ... .es: Jo Weijenberg, Tony Rasenberg: Libros en idiomas extranjeros Het professionele groepsteam: een trainingsmodel voor pedagogisch medewerkers om het teamfunctioneren te verbeteren | Rasenberg, Tony, Weijenberg, Jo | ISBN: 9789023239543 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Scopri Het professionele groepsteam: een trainingsmodel voor pedagogisch medewerkers om het teamfunctioneren te verbeteren di Jo Weije ... Sterke Schouders Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . Scopri Het professionele groepsteam: een trainingsmodel voor pedagogisch medewerkers om het teamfunctioneren te verbeteren di Jo Weijenberg, Tony Rasenberg: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Het professionele groepsteam : een trainingsmodel voor pedagogisch medewerkers om het teamfunctioneren te verbeteren Type: boek ... De pedagogisch medewerkers die gezamenlijk het groepsteam vormen, zijn verantwoordelijk voor een succesvolle opvoeding en behandeling van de jeugdigen en voor een efficiënte samenwerking met de ouders. Buy Het prof...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Weijenberg
DIMENSIE
7,72 MB
BESTANDSNAAM
Het Professionele Groepsteam.pdf

OMSCHRIJVING

Groepsteams vervullen in de residentiële en de semi-residentiële jeugdhulpverlening een belangrijke kernfunctie. De pedagogisch medewerkers die gezamenlijk het groepsteam vormen, zijn verantwoordelijk voor een succesvolle opvoeding en behandeling van de jeugdigen en voor een efficiënte samenwerking met de ouders. Groepsteams zijn samengesteld uit pedagogisch medewerkers die per definitie van elkaar verschillen, wat de samenwerking er niet eenvoudiger op maakt. Goede teamsamenwerking moet geleerd worden!Dit boek beschrijft op praktische wijze een integratief trainingsmodel waarmee het teamfunctioneren kan worden verbeterd. Onderdelen van dit trainingsmodel zijn doelgericht werken, feedbackprocessen stimuleren, de diversiteit van de pedagogisch medewerkers centraal stellen en functionele besluitvormingsprocessen leren. Het model is wetenschappelijk op zijn effectiviteit onderzocht en de onderzoeksresultaten hebben de werking ervan bevestigd.Het boek is bestemd voor professionele pedagogisch medewerkers, diegenen die daarvoor worden opgeleid en alle functionarissen die betrokken zijn bij teamprocessen.

Wil je het boek lezen?Het Professionele Groepsteam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Weijenberg. Lezen Het Professionele Groepsteam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN