INFORMATIEBELEID

INFORMATIEBELEID - Schrauwen | Fthsonline.com

...stakeholders (afdelingsmanagers, beleidsverantwoordelijken, informatie-adviseurs etc ... Informatiebeleid | Van der Linden, Van der Pols ... ... .). 3. Inzicht in de lokale agenda van de gemeente en de mensen die hierin een sleutelrol vervullen. Informatiebeleid Een op bestuursniveau ge√ęxpliciteerde samenhangende visie op het geheel van uitgangspunten, middelen en richtlijnen, welke er op is gericht steeds weer een evenwicht te vinden tussen de vraag naar informatie en het aanbod ervan met behulp van allerlei technieken. Informatiebeleid is overbodig als de baten niet opwegen tegen de kosten, zoals bij ... Informatiebeleid als sturingsinstrument voor management ... ... . Informatiebeleid is overbodig als de baten niet opwegen tegen de kosten, zoals bij kleine organisaties. Als sturingsinstrument is informatiebeleid alleen zinvol voor grote of kennisintensieve organisaties met een aanzienlijk budget voor IT. Bij voortdurende reorganisaties is de basis voor informatiebeleid te wankel. Informatiebeleid Van informatiemanagement Naar informatie leiderschap Gemeente Gorinchem informatiemanagement Naar informatie leiderschap Gemeente Gorinchem Versie 0.9, 19 oktober 2017 Informatiemanagement van een organisatie is het geheel van interactie tussen mensen, middelen en maatregelen, gericht op de informatiebehoefte van die organisatie Als adviseur op het gebied van informatiebeleid en strategie bouw je mee aan de informatievoorzien...

INFORMATIE

AUTEUR
Schrauwen
DIMENSIE
5,71 MB
BESTANDSNAAM
INFORMATIEBELEID.pdf

OMSCHRIJVING

De centrale probleemstelling van dit boek is: "is informatiebeleid voor uw organisatie noodzakelijk en zo ja, hoe brengt u dat in de praktijk". De aanpak is uniek door de praktijkgerichte behandeling. Het boek is voorzien van een vragenlijst die na invulling een indicatie geeft van het belang van een informatiebeleid voor de organisatie.

Wil je het boek lezen?INFORMATIEBELEID in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Schrauwen. Lezen INFORMATIEBELEID Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN