Kattenkwaad

Kattenkwaad - Veronique Puts | Fthsonline.com

...sping of kleine straf worden afgedaan.Kinderen ontkomen echter vaak aan die straf omdat de schuldige zelden op heterdaad betrapt wordt of tijdig weet weg te komen ... Wat rijmt er op KATTENKWAAD? 908 rijmwoorden ... ... . Het motief voor kattenkwaad is vaak verveling. Kattenkwaad Katten spelen in de geschiedenis soms een bijzondere rol. Af en toe weten ze historische ontwikkelingen te katalyseren (versnellen) of zetten ze gebeurtenissen naar hun hand cq. poot. Volgens Van Dale is het 'kattenkwaad'. (Geen uitzonderingsregel van toepassing). Daarentegen is het wel 'kattebel' (klein briefje) maar ook 'kattenbel' (geluids ... kattenkwaad Nederlands woordenboek - Woorden.org ... . Volgens Van Dale is het 'kattenkwaad'. (Geen uitzonderingsregel van toepassing). Daarentegen is het wel 'kattebel' (klein briefje) maar ook 'kattenbel' (geluidsvoortbrengend voorwerp dat aan kat bevestigd kan worden) Toegevoegd na 3 minuten: Het is 'kattenkwaad' omdat het een samenstelling is waarvan het eerste deel van die samenstelling (katten dus) alleen een meervoud heeft op -n. Welkom op de website v...

INFORMATIE

AUTEUR
Veronique Puts
DIMENSIE
11,91 MB
BESTANDSNAAM
Kattenkwaad.pdf

OMSCHRIJVING

2014/0034/357Kattenkwaad is een poeslief boek!Veronique Puts houdt van haar katten en brengt, in haar column `Miauwkes , wekelijks verslag uit van hun avonturen. Pernod: de kleine macho die in een oogwenk verandert in een dramaqueen. En Chatblis: een gedistingeerd meisje dat graag eens op de vuist gaat met de straatkatten, zwervertjes en schooiers.Kattenkwaad is een boek dat het hart van elke kattenliefhebber verwarmt. Meeslepend, overlopend van liefde en met een flinke dosis humor. Je zou er zelf van gaan spinnen.Dit is al het tweede boek over Pernod en Chatblis.Lezers over Miauwkes: Een topboek! Een grote aanrader! Bruna.nlEerlijk, grappig: om van te smullen! Een geweldig boek. LeukeSuggestiesPers over Miauwkes:Veronique Puts is zo'n schrijfster die, tussen de regels door, kopjes en aaitjes geeft, tot je spint van vrolijkheid. Sven Ornelis, Q-MusicInstant feelgood. Hilde Sabbe, Het Laatste NieuwsVertederend en vol humor... Christel Van Dyck, Radio 2Veronique Puts schrijft, schildert en fotografeert. Ze illustreert kranten en boeken in binnen- en buitenland. Ze schreef zeven jeugdboeken en ontving diverse onderscheidingen voor haar werk. Ze is columniste in het meest gelezen weekblad van Vlaanderen: Dag Allemaal.

Wil je het boek lezen?Kattenkwaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Veronique Puts. Lezen Kattenkwaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN