Wie ben ik eigenlijk?

Wie ben ik eigenlijk? - Hamida El Khamlichi | Fthsonline.com

...ij me teweeggebracht. Vooral de vraag wie ik nou eigenlijk ben, waar ik nou eigenlijk voor leef speelt veel in mijn gedachten ... Praktijk voor Lichaamsgerichte ... - Wie ben ik eigenlijk ... . Niet dat ik suïcidale gedachten heb, wat mij eigenlijk best verbaasd, maar gewoon de zin van het leven of zoiets. 'Wie ben ik?' is een moeilijke vraag om te beantwoorden. De vraag 'Wie ben ik' kan je eigenlijk alleen maar beantwoorden indien je diepe introspectie toepast op jezelf. Het stellen van de vraag 'Wie ben ik nou eigenlijk'? en vervolgens uit te zoeken wie je dan bent, kan echter behoorlijk lon ... Zingeving - Wie ben ik eigenlijk? - deGLIND ... . Het stellen van de vraag 'Wie ben ik nou eigenlijk'? en vervolgens uit te zoeken wie je dan bent, kan echter behoorlijk lonend zijn. Wie ben ik eigenlijk? 18 augustus 2016 bettinavanruiswijk 1 reactie. Dag gristenstudent. Daar ga je dan. De eerste weken van het nieuwe studie jaar, of zelfs je eerste kennismaking met een nieuwe studie. Misschien kom je wel net van de middelbare school, en is alles nog spannend en nieuw. Wie ben ik? Waarom doe ik dit eigenlijk? Het kan zo zijn dat je niemand hebt om daarover te praten of niet durft erover te praten. In De Glind hebben we daar gelukkig iemand voor. Iedereen kent haar wel, Mieke Groen! En als je haar toch niet kent, ze is de dominee van de Dorpskerk in De Glind! Wie ben ik eigenlijk. Als je wordt geboren maar je lijf niet kunt erkennen gaat daar een hele fase aan vooraf voordat je kunt bekennen dit is niet wie ik wil zijn en wie ik kan wezen, verdriet staat in deze persoon zijn/haar ogen te lezen wie ben ik eigenlijk het verward mij zo intens van binnen ik weet niet wat ik met mezelf moet beginnen En dat heeft niets met je t-shirt te maken, maar met het gevoel dat je van je ware ik verwijderd bent. Hoe krijg je antwoord op de vraag: wie ben je nu eigenlijk echt? Ken je dat moment waarop een collega zegt, 'wat zie je er goed uit!', maar je dat zelf helemaal niet zo voelt? Wie of wat ben ik nu eigenlijk? Hoe begin je dan? Naam, leeftijd, wel of niet getrouwd, wel of geen kinderen, waar je woont, welke hobby's je hebt, wat je doet voor werk? Ik kan het hele verhaaltje afdraaien zonder er bij na te denken maar juist bij d...

INFORMATIE

AUTEUR
Hamida El Khamlichi
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
Wie ben ik eigenlijk?.pdf

OMSCHRIJVING

‘En wie ben jij dan wel dat ik blij moet zijn dat jij mij hebt geaccepteerd? Ben je soms de profeet of ben je soms heilig? Zal ik je wat vertellen? Het interesseert me niet waarom jij mij zogenaamd hebt geaccepteerd en waarom jij met mij wilde trouwen, want het is duidelijk genoeg wat voor soort man jij bent en wat voor soort vrouw jij wilt. Maar zal ik wat zeggen: je mag lang wachten op dat soort vrouwwant dat ben ik niet. Ik zal nooit aan jouw voeteneinde liggen en ik zal jou ook nooit respecteren, wat je ook doet. Want ik haatte jou vanaf het moment dat ik jou aan de telefoon heb gehad en dat je toen zei dat je wist dat ik niet van je hield en dat het je niet interesseerde. Jij denkt dat jij mij bezit, maar je bezit mij niet, heb je me gehoord?’Hamida El Khamlichi (1981) overleefde kanker, brak met haar echtgenoot en brengt nu haar eerste roman uit.

Wil je het boek lezen?Wie ben ik eigenlijk? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hamida El Khamlichi. Lezen Wie ben ik eigenlijk? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN