Het voorseizoen

Het voorseizoen - David Pefko | Fthsonline.com

...es om op vakantie te gaan. Het is op het eiland Kos dan voorseizoen ... Voorseizoen kamperen - Kamperen op een ANWB 5 sterren camping ... . (mei 2011) Vooral in het laatste kwart van deze roman wordt enkele keren door bareigenaars op Kos aangegeven dat het seizoen nog niet begonnen is. De toeristen laten op zich wachten en het is allemaal erg saai op het Griekse eiland. Lijst met belangrijkste personages/karakters Steve Mellors Anca Het voorseizoen door David Pefko Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met o ... Voorseizoen camping l Mooi kamperen in het Reestdal l Si-Es-An ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Leesaanwijzingen. Het voorseizoen is voor N3 geen moeilijk boek, maar er komt niet zoveel actie in voor.Ook is het een redelijk 'vies' boek (masturbatie, poep, kots). De hoofdpersoon is bovendien een onsmakelijke man van middelbare leeftijd en je moet wel bereid zijn je in hem te verdiepen. Het voorseizoen (Paperback). Ik kan u natuurlijk vertellen dat Steve Mellors lijdt onder zijn kaalheid en de omvang van zijn buik, of dat hij een... Het Voorseizoen (Onbekende bindwijze). Ik kan u natuurlijk vertellen dat Steve Mellors lijdt onder zijn kaalheid en de omvang van zijn buik, of dat hij... David Pefko is een Nederlandse schrijver van romans en verhalen.Pefko, die een Griekse vader heeft en eerder handelaar in vodden en lappen was, debuteerde in 2009 met de roman Levi Andreas.In 2011 verscheen zijn tweede roman Het voorseizoen.Hij schreef dit boek op het Griekse eiland Kos...

INFORMATIE

AUTEUR
David Pefko
DIMENSIE
3,27 MB
BESTANDSNAAM
Het voorseizoen.pdf

OMSCHRIJVING

Ik kan u natuurlijk vertellen dat Steve Mellors lijdt onder zijn kaalheid en de omvang van zijn buik, of dat hij een politierechercheur is die sudoku's oplost op de wc. Dat hij elke avond porno kijkt en op hetzelfde moment treurt om zijn ex-vrouw, die ervandoor ging met een siergootspecialist. Of dat hij hevig verliefd wordt op een prostituee met de naam Anca en lichtelijk geobsedeerd is door Travis Bickle uit de film Taxi Driver. Dat hij Anca wil redden zoals Travis Iris redde. Dat hij er getuige van is als zij verkracht wordt in een cellencomplex midden in zijn stad. Ik kan u natuurlijk in de waan laten dat Steve Mellors dit meisje uiteindelijk zal redden, maar het lijkt me het beste om u te waarschuwen voor de kans dat u zelf Steve Mellors wordt, of erger nog: dat u hem eigenlijk al bent.Met zijn debuutroman Levi Andreas (2009) zette David Pefko (1983) zich in één klap op de kaart als buitengewoon talentvol schrijver. Levi Andreas is genomineerd voor de Academica Literatuurprijs 2011. David Pefko woont afwisselend in Amsterdam en Athene.

Wil je het boek lezen?Het voorseizoen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Pefko. Lezen Het voorseizoen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN