Ubuntu

Ubuntu - Eline Janssen | Fthsonline.com

...et een groot scala van apparaten. Sluit uw MP3-speler, camera of printer aan en u zult meteen up and running zijn ... Ubuntu - 9 definities - Encyclo ... . Geen installatie-cd's. Geen gedoe. En Ubuntu is ook compatibel met Windows-bestanden, welke u kunt openen, bewerken en delen zonder stress Ubuntu Server 18.04.1 LTS. Dit is de aanbevolen versie om te downloaden, want deze versie is een LTS-versie en wordt daarom vanaf uitgave vijf jaar (in dit geval tot 2023) ondersteund met veiligheids- en foutoplossings-updates. Ubuntu is een Linuxdistributie voor desktopcomputers, laptops, servers, tablets en smartphones.Dit besturingssy ... Ubuntu - The leading operating system for PCs, IoT devices ... ... . Ubuntu is een Linuxdistributie voor desktopcomputers, laptops, servers, tablets en smartphones.Dit besturingssysteem is beschikbaar in een groot aantal talen, waaronder het Nederlands.De makers van Ubuntu leggen de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voor gebruik thuis, op school en op het werk. Er bestaat ook een servereditie onder de naam Ubuntu Server. Ubuntu-be is het Belgische Ubuntu "LoCo Team", een groep enthousiaste gebruikers wiens doel het is om Ubuntu in België te promoten. Onze taken bestaan hoofdzakelijk uit het aanbieden van informatie en het vertegenwoordigen van Ubuntu in België. Voor ondersteuning verwijzen we naar het gemeenschappelijke Nederlandstalige forum en de documentatie die beschikbaar is op ubuntu-nl.org. Ubuntu on Windows allows you to use Ubuntu Terminal and run Ubuntu command line utilities including bash, ssh, git, apt and many more. Please note that Windows 10 S does not support running this app. To launch, use "ubuntu" on the command-line prompt (cmd.exe), or click on the Ubuntu tile in the Start Menu. Ubuntu (/ ʊ ˈ b ʊ n t uː / uu-BUUN-too) is a Linux distribution based on Debian mostly composed of free and open-source software. Ubuntu is officiall...

INFORMATIE

AUTEUR
Eline Janssen
DIMENSIE
12,72 MB
BESTANDSNAAM
Ubuntu.pdf

OMSCHRIJVING

Op zoek naar de verhalen van mantelzorgers, schetst Eline Janssen, de portretten van verschillende mensen die intensief voor iemand zorgen met een ziekte, beperking, of (psychisch) probleem. In de intieme portretten gaat Janssen op zoek naar de redenen van het zorgen, wat het voor een invloed heeft op het dagelijks leven, welke ingrijpende keuzes er gemaakt moeten worden en hoe de toekomst er uit lijkt te gaan zien. Veel ruimte is er voor de (culturele) achtergrond van de mantelzorger. Is deze achtergrond van invloed? Zijn er andere gebruiken? Vanuit welke motieven zorgt de mantelzorger? In de verschillende portretten zijn ook overeenkomsten te vinden. De liefde voor de medemens en het zorg willen dragen voor een ander lijken van universele waarde te zijn.

Wil je het boek lezen?Ubuntu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eline Janssen. Lezen Ubuntu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN